Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo našao sam jedan koristan link, ustvari to je ujedno i sve što sad znam. Tako da ide skraćivanje stabla pa onda po programu.
http://www.vocarstvo.net/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=1
Sličnu borbu vodim sa dunjom, takođe sam povadio 30 i nešto stabala i verujem da ću do jeseni sigurno još 20ak ali mislim da sam koliko-toliko uspeo da zalečim ostala stabla jer imam priličan porast. Međutim i tu se na po kojoj pojavi pastirski štap pa seci brzo i bakar, bakar , bakar... Nadam se da ćemo na kraju ipak mi izaći kao pobednici.Ja sam druže, pokušao i sa alliete flashom i bakrom i streptomicinom, i skraćivanjem grana tri puta ali džabe. Izvadio sam 35 stabala i male su šanse da će mi ceo jedan manji voćnjak preživeti. Ljudi, samo preventivno prskanje ima šanse i naravno brza reakcija ako se primeti. Ali ako se nedaj bože kao meni kad se desila zaraza na par stabala i onda strašan grad izranjava ostala stabla onda spasa nema... Sa srećom u borbi protiv najvećeg zla nas kruškara -ervinije
Bujna,malo plodova,ništa neobično za krušku
И .... (квалитет, принос, цена...)?Butira obrana oko 20 jula kod mene
Углавном расадник Радмиловац. То припада Пољопривредном факултету мада и они знају да прелепе деклерације.YT1RDI da li mi mozete reci gde kupujete sadnice ?
Где си то предавао? Стиже ми за бербу Санта Марија а потом и Виљамовка па ми се исплати да довезем из Бегаљице за такву цену. Да ли траже да буде пакована у гнезда?inace je bila 100 dinara za ruse zajedno sa Carmenom i jos nekom turskom sortom,