Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ОК ал' каква припрема је потребна за сетву (може ли само фрезирање) и колико ми је потребно семена за пола хектара.
Може ли уместо тањираче опет фреза да заврши посао?
Галеника је својим програмом предвидела 5 фолијалних прихрана са 7 препарата. Сад је на реду Фолигал калцијум 0.2-0.3% и Муртоник 19.9.27+МЕ 0,3-0,5%.i čime bih mogao da folijalno da prskam.
kolege potrebna mi je pomoc... zasad kruske viljamovke
da li ovako izgleda koren vrhunskih sadnica ili ovakve sadnice treba izbegavati ?
i jos jedna stvar mi je jako bitna , da li ovako izgleda koren vrhunskih sadnica ili ovakve sadnice treba izbegavati ?
sve sadnice su imale ovakav koren.
dodao bih jos da pored ovih krusaka imam skoro istu kolicinu iz drugog rasadnika, sve do jedne su se primile i neverovatno lepo napreduju .... isto zalivane isto tretirane ....
hvala
Ja sam uvek bio za to da kupac vodi računa o tome šta kupuje
mogu da zamislim tek kakvo bih djubre dobio da nisam isao preko veze ...
upotpunosti se slazem sa tobom i zato u celoj ovoj prici krivim najvise sebe, vec sam rekao da nisam imao znanja da procenim sta je dobro , a sta ne...
zato sam se obratio poznaniku iz rasadnika za pomoc i on mi je prijateljski prodao ovo , najgore od svega je sto tog mog poznanika smatraju velikim strucnjakom i na nekoj od funkcija je tamo...
mogu da zamislim tek kakvo bih djubre dobio da nisam isao preko veze ...