Комадара
Član
У односу на ервинију шарка је безопасна болест. Око 150 МЕТАРа од мојих крушака су прије неколико година имали појаву ервиније. Сада је нема, али је тај крушик сада слабо одржаван. Занима ме на који начин се шири ервинИјА?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li bi bilo pametno da posto posecem grancice koje su pocele da se suse,isprskam ta mesta sircetom ?
evo o erviniji
Крушка је Јунска лепотица и намерно сам изоставио два редовна третмана јер је за личну употребу. Због напада сам брао 3 дана раније да би што пре опрскао.To je Stephanitis pyri, kruškina stenica!
Изгледа да је успело. За сад нема ни развоја ни ширења напасти. Користио: Конзул 0,1%, НуФилм 0,15% и додао Каптан и Манкогал по 0,1%.Aj obavezno javi jesi uspeo da suzbiješ širenje štetočine!
Изгледа да је успело. За сад нема ни развоја ни ширења напасти. Користио: Конзул 0,1%, НуФилм 0,15% и додао Каптан и Манкогал по 0,1%.
Него, како беше оно зеленишно ђубрење? Јел може сад сточни грашак и на који начин?
ОК ал' каква припрема је потребна за сетву (може ли само фрезирање) и колико ми је потребно семена за пола хектара.Poseješ grašak i kad iscveta zatanjiraš ga, to je sve!