Vocar
Član
Reče mi savjetnik da se kruška ne prorjeđuje, nego sama odbaci što joj je višak.. i zaista se ovih dana to dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec 2-3 puta uzimam krusku i sadim je u blizini jednog bunara,medjutim to je neka rana ne jesenja sorta...i sta se desava.Lepo se ona primi i dodje do maja meseca i onda odjednom pozuti joj lisce i tako stoji i ne razvija se...Ali identicna situacija stalno,dok na drugim mestima npr.kasnije sorte uspevaju..E sad nisam neki poznavalac,moj matori se time vise bavi ali ne zna ni on sta moze da bude...Da li da je prehranimo preko lista,ajte ko pretpostavlja sta je neka napise,bio bih mu vrlo zahvalan...pozz
Pa i to će doći na red ali ja bih ipak da spasim ove postojeće.
U sllucaju kalemljenja koja je podloga? Pravio bih podlogu isključivo od sejanca. Ne zanimaju me liliputi od voćaka nago pravo drvo ispod kojeg možeš da hodaš normalno.
Na drugoj slici se sirotica skroz osušila a onda bacila nove grane koje izgledaju više nego zdravo, kako sad to formirati dalje?