Tombica
Član
Jedna je kruškina buva(našao na netu) a druga neznam ,neka crna, veća od kruškine buve kasnije se pojavljuje i sa narandžastim leđima,znam od prošle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedna je kruškina buva(našao na netu) a druga neznam ,neka crna, veća od kruškine buve kasnije se pojavljuje i sa narandžastim leđima,znam od prošle godine.
Naravno to im je omiljena hranaJedu li bubamare kruskinu buvu?
Ja Rimon 10,+ 2 prskanja Moventom i jedan Vertimecom,da se suzbije čitava godina
Ja Rimon 10,+ 2 prskanja Moventom i jedan Vertimecom,da se suzbije čitava godina
- - - - - - - - - -
Naravno to im je omiljena hrana
Rimon u početku kretanja vegetacije kada su prvi stadij buhe,Movento 2 generacija da je dokrajčim što nije Rimon,Vertimec ako treba,ako ne onda preskačem i Moveento za zadnji stadij da ju riješim za iduću godinu i to ako treba. Svaki tretman buhe kada izlazi iz ličinke i poćme se kretati dok nije jako krenuo proizvoditi medenu rosu.Da li bi napisao u kojim stadijumima buve koristis navedene prparate ?
Sva 4 tretmana 350 eura,obično su 2 ili3Vau! Koliko to kosta?
da li bi stetilo mojoj kruski prskanje koprivom
Sipas u posudu slavola dodas oko 1-2% secera (znaci otprilike 1kg na 50-100l) dobro bi bilo da kupis pumpicu za akvarijum (zbog aerizacije rastvora) sve to zbucas i pustis 2 dana da se bakterije razmnoze i tada dodas najbolje samlevenu koprivu (brze fermentira)da li bi stetilo mojoj kruski prskanje koprivom