Kruška

Strobi je odlican kad nema bolesti, a kad ima kuku lele:haha: Drz' se nekog boljeg preparata za sistemika.

to mi dao zastitar

- - - - - - - - - -

a tebi smesno sto kod mene ima problema ili ...

Smesno je sto ti je predlozio strobi. Strobi je usao na velika vrata pre 10-15 godina, ali ne mogu da se setim 2008 ili 2009 kad je bila pogodna godina za cadjavu krastavost se pokazao uzasno. Bayer Zato je mnogo bolji ako vec hoces da koristis stobilurin.

Nedelja na ponedeljak potez Mala Drenova(opstina Trstenik) Nadmorska visina 200 m, 4 sata ujutru mraz od sat vremena izmedju minus 2 i 3.Danas pregledao voce karmen preko 70 % ostecenja plodnika.druga parcela na 500 m udaljenosti i veca nadmorska visina za 80 m viljamovka ostecenje samo 10%.Da li jos neko ima da prenese kako je prosao sa nedeljnim mrazom hvala.

Stroby nije ni jeftin, meni ostao jedan kom. U BL sam plaćao 56km. A razočaran sam i vještačkim djubrom zorka šabac...topi mi se već mjesec dana, a još ga ima oko voća. Ja sam juče prskao: confidor, mankozeb, difenokonazol. Takodje mi se pojavljuje šupljikavost lista i grinje pod listom..bojao sam se da ostavim kruške u takvom stanju..

jeste padala je kiša..kutina mi je bila bolja, nisam isprobao kappa adriatica djubrivo..možda sledeći put isprobam. Da li vi kosite dok je maslačak u cvetanju zbog rutave bube, meni je narasla trava, ne mogu je gledati:) ali čuvam maslačak.

- - - - - - - - - -

prekjuče ujutro sam prskao kruške..prilikom pregledavanja primjetio sam da nije djelovao insekticid kako sam očekivao (confidor) mali bijeli crvići su i dalje živi, zamotani u listu....možda mu treba duže dijelovanje

današnji posao u kruškama

580002eff5b83acd36da13b86a091cba.jpg

Nazad
Vrh