Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.............................
Bećarina pusta terekpal: Jabučni cvjetar.
- - - - - - - - - -
Izgleda da ima više vrsta ili podvrsta istog insekta.Kod mene nešto slično tom "kruškinom listojedu" tj. "jabučnom cvetaru" zovu surlaš i tragajući po netu primetio sam da ima mnogo vrsta raznih surlaša :
http://poljoinfo.com/showthread.php?13048-Surlaš
brate neznam kako se zove trazio sam po netu po plodovima da vidim neznam koja je sorta nema je,a kruska je odlicna plodovi su jako uskuni exstra je u okloni a i sire neverujem da ima takva kruska ogromna je jako je lepo videti uzivo,znam samo datum sadnje 1964 godKakva je kruska,znas li kako se zove?
Od stabla do stabla je razmak 100 do 120 cm a red od reda 4m . Pošto sam voćnjak jabuka proširivao a nisam imao dovoljno sadnica istih opredelio sam se u sredini voćnjaka gdeje kućica posaditi kajsiju ,šljivu i kruške . Sada im je šesta godina a kajsijama osma od koih sam proletos dosta povadio zbog čestog izmrzavanja , a koliko vidim nazimu vadim i ostatak ponovo je sve izmrzloMasAllah Lijep Vocnjak, reci mi @juki koje je rastojanje od stabla do stabla i rastojanje izmedu redova
Hoće ... ...Pozdrav forumaši!
Pre nekoliko dana sam posadio jednu junsku lepoticu i jednu butiru. Da li će se medjusobno oprašivati? U blizini kod komšije je zasađena viljamovka - možda može da pomogne.
Hvala
Evo mojih kod kuće, u prvom planu je santa marija na dunji-MA, četvrta godina, ali je bila presađivana 2 puta, nadam se da je ovo sada njeno večno konačište