Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije pojeftino kad moze da se nabavi direktno od Sinkovica.
Useljena manja tura danas.Cena 40.dinara.Bila ugovorena 35 ali to pre vise od mesec dana.Jedva sam ga naterao da podigne na 40 din jer rec je rec.Mislim i da je 40 dinara nerealno.MAda ja uzimam direktno od proizvodjaca tj.inkubatoriste
Mislim da znam od koga su ti pilici, verujem da su od jednog naseg bivsega clana i valja napomenuti da si ti samo dobio pilice po toj ceni zbog starog prijateljstva. Cena jednodnevnih pilica se u stanicama krece oko 55,0 din a u prodavnicama po 60,0 din.
Kakve su tvoje prognoze za cenu sledece nedelje? meni izlazi 2500 hilj sledece nedelje,pa jos toliko za 3 nedelje. Trebalo bi mi jos malooo da odu goreKriza,kriza,al pilica za klanje nemaaaaa.Jos kad bi cena malko gore bilo bi ih .Trenutno 180.
Moj lonac se jos nije pohabao a u zamrzivacu uvek imam ono sto mi tgreba za spansku pogacu - pa izvolitePa mogli bi se i mi sprijateljiti bez obzira na cenu pilica.![]()