Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da retko koja i nudi kredite za polovnu mehanizaciju.Koja banka je najpovoljnija sto se tice kupovine polovne mehanizaciju, recimo kombajna?
Skoro niko, svi nude keš kredite,i namenske za semena i veštak. Ja sam pre par godina hteo kombajn da uzmem polovan ali nisam nigde uspeo naći kredit za polovnu mehMislim da retko koja i nudi kredite za polovnu mehanizaciju.
Pa uzmes ne namenski kes kredit i kupis polovnu masinu.Skoro niko, svi nude keš kredite,i namenske za semena i veštak. Ja sam pre par godina hteo kombajn da uzmem polovan ali nisam nigde uspeo naći kredit za polovnu meh
A sto mislis da je bolje? ovde za 1,5% obrade kredita mozes da uzmes do 3 godine bez kamate, a ti ga isplati ceo na jesen ako hoces isto kao kod zadruge. Oko papira ti je dan posla treba ti predracun i ostale papire sve imas kuci ili slikano na telefonu.Zadruga sa kojom radim mi dala na odloženo plaćanje 5% ali opet mi je bolje tako nego da dižem kredit
Ne znam ko je najpovoljniji ali sam se raspitivao za neki traktor i mislim da su mi rekli da je oko 6,5% prokredit banka. Ako se kupuje od dilera sa kim oni saradjuju 4%Koja banka je najpovoljnija sto se tice kupovine polovne mehanizaciju, recimo kombajna?
Bilo pre nekoliko godina unazad , znam zato što sam radio legalizaciju pa su me iz opštine proveravali zbog poreza ( kućarine) i tražili mi posedovni listJesi li siguran komšo da je toliko para za izvod?
Ne treba njemu list nepokrtnosti nego resenje o upisu hipoteke na nepokretnosti.Idi kod geometra i on bi trebalo da može da ti odmah izda listu nepokretnosti
Kod nas u SM je lista nepokretnosti u katastru koštala 8000 din a kod geometra 2000din