Nije tacno, odobravaju bas Intesa u pitanjuKaže mi sada kolega da je hteo u intenzi da podigne kredit i da banke od nove godine ne odobrava više do daljnjeg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tacno, odobravaju bas Intesa u pitanjuKaže mi sada kolega da je hteo u intenzi da podigne kredit i da banke od nove godine ne odobrava više do daljnjeg
Ja samo prenosim šta mi kolega kaže. Nisam proveravaoNije tacno, odobravaju bas Intesa u pitanju
Znam da se dešavalo po zapadu da kad propadne lizing kuća tebi se isto oduzima ,makar ti ostalo još dve tri rate do konačne isplate sve ide u stečajnu masu pa posle ako izvičeš nešto izvuko si..Zato nisam baš za lizng. Aj kad ljudi uzmu kamion gde će od prvog dana zaradjivati ,pa da i razumem al traktor nebi baš uzimao,..Ima li neki info, hoce biti nesto za kupovinu traktora ove godine, nekih povoljnih kredita na 7 godina,raspitivao sam se za 10 40 50 kazu ove godine nece biti za traktore, i da li neko ima iskustva sa kupovinom traktora na lizing ?
Nema veze Euribor sa NBS,euribor podiže i spušta Evropska centralna banka,a naša Narodna banka odredjuje referentnu kamatnu stopu i to pogadja one sa dinarskim kreditima.Baš je danas bilo na tv i govore za stambene kredite ,kome je mesečna rata bila prošlog proleća bila 330 evra sad je 450.. Znači kad su tolko otišli stambeni i ovi će ostali krediti biti baš papreni.Meni samo nije jasno odluka NBS , diznjem euribora ,ti autamatski trpaš ogromne količne para stranim bankama ,koje već dobro zaradjuju.I to sve pod izgovorom da smanje poskupljenja,smešno..