grunt
Član
Пробајте ви да поставите услове под којима би узели кредит...А не да они одређују правила...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ipak je kredit na tri godine povoljnija varijanta.Zadruga sa kojom radim mi dala na odloženo plaćanje 5% ali opet mi je bolje tako nego da dižem kredit
Jeste, ali neću da se petljam u kredit. Oni koji su digli kredit šta će na jesen, hoće opet dizati kredit?Ipak je kredit na tri godine povoljnija varijanta.
Emigrant mislio sam na ovaj post od clana miki44.Zadruga sa kojom radim mi dala na odloženo plaćanje 5% ali opet mi je bolje tako nego da dižem kredit
Nemoj da gledaš crno -belo 5 % su ti uzeli do kad odloženo? Do pšenice,suncokreta,kukuruza.U najboljem slučaju da vračaš na kukuruzu za 7 meseci i kad izračunaš godišnju kamatu to nije 5% nego 8-9%na godišnjem nivou.Jeste, ali neću da se petljam u kredit. Oni koji su digli kredit šta će na jesen, hoće opet dizati kredit?
Do pšeniceNemoj da gledaš crno -belo 5 % su ti uzeli do kad odloženo? Do pšenice,suncokreta,kukuruza.U najboljem slučaju da vračaš na kukuruzu za 7 meseci i kad izračunaš godišnju kamatu to nije 5% nego 8-9%na godišnjem nivou.
Kako god obrneš ko nema keš za odma ovoi krediti su najbolja varijanta.
Kakvi su uslovi za kupovinu zemlje?@talianu i ja u kreditima smo vec preko 10god ja tacno 11, u procredit banci valjda imamo naj vise podignitih kredita u drzave stoje tamo nasa imena kao na spomen plocama UCRTANA
Ja uvek 2-3 uporedna, predprosle god isplacen jedan, danas platio zadnju ratu za (petogidisnji) uzet za kupovinu zemlje i ostao jedan, jos 2god. (sedmogodisnji) isto za kupovinu zemlje! Jednostavan recept, dobro osmisljen plan otplate i nema razmisljana ono "kad ce da prodje" ko razmislja kad ce mu proci sto pre recimo 5god. zivota taj se sjebo zestoko! Zivis sa tim kao sto izgovaras rec "dobar dan" i nema sekiras
Sad kad citam ove vase postove vec mi se DIZE jos jedan
Svaki kredit je jedna vrsta stednje, bez obzira na kamatu, NAMENSKI usmeren. Ekonomija jos iz srecnog vremena.Кредит ако се користи наменски не видим окле толико страха и амозитета. Ја ево већ ко зна који кредит сам до сада узео, мислим да сам у Про кредит имао 6 или 7 кредита, 1 у Интези и већ 4 у Опортунити односно 3 Банк. И шта ме брига редовно плаћам и увек пре времена и када ми треба кредит за три дана ми буде решен. Не зајмим од родбине и пријатеља кад ми зафали пара, а и не зајмим никоме.