Sava21
Član
U Intezi je za taj osnovni racun za poljoprivredno gazdinstvo 200 din(valjda je jos uvek toliko).za mesec u kome ima prometa na racunu.za mesec u kome nema prometa 0 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam skoro u Intesi spoio namenski račun i tekući, mislim da se zove farmer hit. I sad plaćam za oba 200 dinara mesečno, s tim da se pare sa namenskog poljoprivrednog nakon uplate u roku od jednog dana prebace na tekući.U Intezi je za taj osnovni racun za poljoprivredno gazdinstvo 200 din(valjda je jos uvek toliko).za mesec u kome ima prometa na racunu.za mesec u kome nema prometa 0 din.
Po meni cista kradja!Ja sam uzeo, 1,5% sam dao. Znam za tu foru kazes im imam bolju ponudu i onda hoce da spuste. Al im nisam nista rekao saradjujem sa njima i ovako su korektni i hoce da posavetuju.
Evo ja nisam... PljackaDa , i svi zadovoljni .....
Kakvo pranje *?** Pa tu niko nema gaće.Криминал чист...прање веша
Koliki je maksimalni iznos? Da li uplacuju na tvoj racun? Da li treba neki dokaz o kupovini?Uzeo i ja 0 % kamata na 3 godine. 1.5 % obrada kredita.
Sve to stoji ali oni moraju prvo da ti odobre kredit ne mozes tu da lupas ko zna koje kolicine djubriva jer banka zna koliko radis zemlje ne gleda se samo gazdinstvo vec i ako imas posebne ugovore za drzavnu zemlju itd. Oni ako ti odobre mislim da u ministarstvu ne gledaju toliko kolicinu spram prijavljene zemlje.Znaci ovako... uzmes kredit 5 milona, oni od drzave uzmu kamatu (njinu zaradu) a od tebe uzmu 75 hiljada dinara zato sto su sakupili dokumentaciju na gomilu i dali ti da potpises ugovor.
za maksimalan iznos ne znam mislim da ga nema ali sve zavisi od ovog gore sto sam naveo, uplate direktno tome od koga si kupio i onda dostavis banci racun. A dok kreces u obradu treba ti predracun ne moze racun.Koliki je maksimalni iznos? Da li uplacuju na tvoj racun? Da li treba neki dokaz o kupovini?