Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A do kog iznosa?I sta je garancija kredita menice ili ta kupljena masina??Bio sam pre neki dan u Kom banci daju kredite za kupovinu mehanizacije na 3 god 1%kamata a na 5 god 3% dinarski krediti...Do Decembra traje ta nazovimo je tako akcija...
Mene interesuje na 3 godine. Jel to kredit ministarstva ili je to iz sredstava komercijalne banke?
Jel si ti nekad dizao kradit i išao u banku , kako me tako pitaš glupa pitanja, pa kako mogu uraditi hipoteku sa teretom , znači zemlja je moja 1/1 čisto, a oni traže papire da ti radiš dovoljno zemlje da bi ti dali kredit, a kad su je ugovarali sa mnom i stavljali pod hipoteku nije im smetala relativna mala površina zemljeKoliko moze po ha?
Kako zalozena zemlja?
Sta ako je na ocu zemlja?
Ne bi znao odgovorite na drugi deo pitanja,Kredinu liniju nisam nikada radio zato te i pitam.I pitao sam te koliko se novaca moze dobiti po ha
Oni ti uplate lupam 600.000din i bole njih uvo sta ces raditi sa tim parama... Ja sam pricao sa njima...
Zmaje to sve pre sklapanja ugovora dogovoris i sve preciziras i stavis na papir. Ja sam isao u periodu 3 meseca u nekoliko banaka i sve po tezama imao sta hocu i pod kojim uslovima. Nekada naravno moras i ti kao klijent da popustis kako bi prosao u sledecu fazu, ali ne mozes sebi dozovoliti da ti daju standy by aranzman (to sam shvatio da je tvoja situacija) a da ne znas posle sa koliko novaca ti je maksimalan limit. Nemoj zameriti ali tu si ti kriv sto nisi ugovorom precizirao. Ja sam kod mene trazio u ugovoru da stoje i stvari poput maksimalnih fluktuacija euribora u odnosu na dan zakljucenja ugovora kao i uslova prevremene otplate.
@nikola indjija
Baba treba da ti prepise zemlju zarad jednostavnosti procedure (moze i na njemu pa da on daje hipoteku, tj da dozvoljava ali onda ti trebaju 2 zalozne izjave i sve ide 2x). Po hektaru mozes u zavisnosti od kulture ali nije to nista specijalno. Najvecu kreditnu sposobnost dobijas uvidom u promet po racunu i vlasnistvom zemlje. Ako imas 0ha na sebi nemoj ni ici do banke, otkacice te.