Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu ti samo uplatiti na racun xy novaca bez ikakve garancije! Moras ili dati hipoteku ili menicu ili imati na racunu kompletan depozit. Za polovnu mehanizaciju da uplate tebi a ne prodavcu ne moze ni u jednoj banci, jer to je klasicno pranje novaca onda.
Mogao, jesili skoro proveravao to koliko ti sada daju?Meni su bili rekli da kad god mi zatreba imam kod njih na raspolaganju 36000evra posto sam njihov klijent vec 5-ti kredit podigao i redovno ih isplatio nazvao bio da vidim posto je jedan komsija hteo da proda jutro zemlje i nesto mi bio nabacio kao da spremam lovu ja ih nazovem,a oni meni pa znate vise neradimo sa mikro klijentelom i ispod 10000evra!Probajte u nekoj drugoj banci i sami su mi preporucili Oprtuniti banku sreca pa komsija se predomislio za prodaju zemlje.Toliko o Procredit banci,a biosam se kunuo u njih i da i onih 36000evra vise ne vaze posto sam mikro kijent.Vazda si ti nesto pametan. Ne pricaj nesto u sta nisi siguran. U prokredit sam mogao dobiti kredit u iznosu od 28.000e na svoj racun za kupovinu mehanizacije.
Mogao, jesili skoro proveravao to koliko ti sada daju?Meni su bili rekli da kad god mi zatreba imam kod njih na raspolaganju 36000evra posto sam njihov klijent vec 5-ti kredit podigao i redovno ih isplatio nazvao bio da vidim posto je jedan komsija hteo da proda jutro zemlje i nesto mi bio nabacio kao da spremam lovu ja ih nazovem,a oni meni pa znate vise neradimo sa mikro klijentelom i ispod 10000evra!Probajte u nekoj drugoj banci i sami su mi preporucili Oprtuniti banku sreca pa komsija se predomislio za prodaju zemlje.Toliko o Procredit banci,a biosam se kunuo u njih i da i onih 36000evra vise ne vaze posto sam mikro kijent.
Da li je isti iznos i ako daš zemlju kao garanciju?Bio sam i kod njih. Taj iznos ne može ali može do 10 000 eura jer spadam neko "mešovito" gazdinstvo (jer sam u radnom odnosu i radim zemlju). A te iz NLB ne bih želeo ni da vidim ni da čujem. Kad sam objasnio radnici koji me iznos interesuje i za šta mi treba, ona me ptala koja je površina i kad je čula odmah kao iz topa je odgovorila da je to malo i da ja ne mogu da to isfinansiram. Ludaci.
Ej moj Bojceticu znas kada se u Sremu postaje gazda
Koliko treba godina da se sa 5ha vrati 25.000 eura uloženih ?