Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Cira 92 ovaj tvoj kredit je namenjen za mehanizaciju, ali kamata mi je sumljiva moze da bude jedino na mesečnom nivou, jer na ovu sumu i na godinu dana grejsa, treba kamata da bude veća, banci se ne bi isplatilo da na 3000€ zaradi 180€ za godinu dana, onda je to vrlo povoljno za klijenta. Ja sam pre neki dan bio u ProCredit za informacije o nekom kreditu za prolećnu setvu i kamata ide do 22% na grejs od godinu dana, a minimalni iznos je 1000€, na 6 meseci je 18% i na meseccnom nivou 14%. U Komercijalnoj je minimalni iznos 1000€ sa 22% kamate, sa dospecem otplade od godinu dana, ali oni ne daju na ruke vec je potrošački odneseš račun pa oni uplaćaju toj apoteci. Sve u svemu čekam neke bolje dane.
Што рекох, не порекох.
И њима такође на свашта личе разноразни захтеви, па ћуте и трпе.
Кога занима озбиљно, тај ће све и сазнати. Распитајте се за тракторе и видећете камате.
@Cira 92 ovaj tvoj kredit je namenjen za mehanizaciju, ali kamata mi je sumljiva moze da bude jedino na mesečnom nivou, jer na ovu sumu i na godinu dana grejsa, treba kamata da bude veća, banci se ne bi isplatilo da na 3000€ zaradi 180€ za godinu dana, onda je to vrlo povoljno za klijenta. Ja sam pre neki dan bio u ProCredit za informacije o nekom kreditu za prolećnu setvu i kamata ide do 22% na grejs od godinu dana, a minimalni iznos je 1000€, na 6 meseci je 18% i na meseccnom nivou 14%. U Komercijalnoj je minimalni iznos 1000€ sa 22% kamate, sa dospecem otplade od godinu dana, ali oni ne daju na ruke vec je potrošački odneseš račun pa oni uplaćaju toj apoteci. Sve u svemu čekam neke bolje dane.
A meni u Procredit banci u Somboru rekli da je minimum za kratkoročni 2000 Evra, ovde j..be lud zbunjenog.
Veruj mi nemaju pojama ni oni na neka pitanja neznaju da ti odgovore pa valjda kazu sta se prvo sete..
Smešno ali istinito kamate su im kako im se prohte.
Zavisi i od klijenta može i 8% godišnje ali u proseku 12-14% na godišnjem nivou u eurima.
Ćiro ovo za 6% mi baš
Ја сам реко у вези механизације, пошто се то горе исто провукло, а успут речено је и доста повољно.Aj ti nama sad pojasni šta si ti ovom porukom hteo da kažeš u vezi kratkoročni i dugoročni kredita.
Конкретно за трактор, камата од 4-7 %. Може да се договори начин исплате рата. Може и флексибилно учешће. При томе неки произвођачи дају специјалне услове. Тако да мислим да треба позвати и проверити.Marko reci nam malo vise o tom kreditu.