Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec ih sada ima,ali je kamata 7,5%,mada svi kazu da ona dostigne i 9%.Da li ima neko informaciju da li ce biti kredita za mehanizaciju preko garancijskog fonda APV sa 2 posto kamate.
treba razgraničiti Garancijski fond i pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede to su dva potpuno različita fonda.Da li ima neko informaciju da li ce biti kredita za mehanizaciju preko garancijskog fonda APV sa 2 posto kamate.
Jesi dobio te informacije od agropanonku za belarusi?Kod AGOPANONKE uz ucesce ( neznam tacno koliko) belorusi uz kamatu od 6%, Agrovojvodina daje (uz ucesce od 30%) bez kamate YTO traktore na 30 meseci. Prokredit banka- ktatkorocni za nabavku repromaterijala i na godinu dana uz pozamasnu kamatu, po meni oko 18%. Na 2000 e vracas okolo 380 e kamate. Za kupovinu rep. materijala kod Agronom-Despotovo i Agroplod. Glozan nema kamate. Verovatno kamata ugradjena u cenu. Deo informacija dans proverio licno.
Kod AGOPANONKE uz ucesce ( neznam tacno koliko) belorusi uz kamatu od 6%, Agrovojvodina daje (uz ucesce od 30%) bez kamate YTO traktore na 30 meseci. Prokredit banka- ktatkorocni za nabavku repromaterijala i na godinu dana uz pozamasnu kamatu, po meni oko 18%. Na 2000 e vracas okolo 380 e kamate. Za kupovinu rep. materijala kod Agronom-Despotovo i Agroplod. Glozan nema kamate. Verovatno kamata ugradjena u cenu. Deo informacija dans proverio licno.
I za kraj ako neko moze da mi pojasni ovu stavku?уверење пореске управе о измиренсоти накнаде за одводњавање, на старијe од 30 дана (за подносиоца пријаве,за власника и за сваког сувласника на некретнини)
Ima dosta clanova koji su konkurisali.Papirologija nije nista strasno.Pregledah opet ovaj konkurs pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede i uslovi su vise nego povoljni. Naime, interesuje me koliko puta godisnje se pojavljuje ovaj konkurs, odnosno za koliko vremena bi se mogao ocekivati sledeci ako ovaj preskocim?Da li je neko konkurisao u ovom roku ili prethodnom? Papirologije ne izgleda da ima mnogo, ako uzmemo u obzir da bi instrument obezbedjenja bila sama masina koja je predmet kupovine (traktor).
I za kraj ako neko moze da mi pojasni ovu stavku?