Pajoni
Član
A meni u Procredit banci u Somboru rekli da je minimum za kratkoročni 2000 Evra, ovde j..be lud zbunjenog.
Izvini, u pravu si u Procredit minimalni iznos je 2000eura, a Komercijalna 1000eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A meni u Procredit banci u Somboru rekli da je minimum za kratkoročni 2000 Evra, ovde j..be lud zbunjenog.
Sad sam zvao prokredit banku rekli mi da je najmanja kamata 16% kako tebi rekli 6% nemam pojmaJa bio u pro krediti banku i raspitivao se za neki kredit... Daju 300.000din na ruke i po isteku godinu dana od dana preuzimanja vracas celu sumu.. Kamata je 6%.. Za vecu sumu kazu da su drugi uslovi a mene nije zanimalo,ja sam se samo raspitivao da uzmem na krediti vucnu tanjiracu....![]()
Sad sam zvao prokredit banku rekli mi da je najmanja kamata 16% kako tebi rekli 6% nemam pojma
To je sad doslo na realizaciju onaj konkurs sto je trajao od 4feb. do 4 marta.
Da,da.Za mehanizaciju jos nisu obradjeni svi zahtevi,ovo je za navodnjavanje i jos neka cuda.
To znaci,da cim budu imali love za te namene,da ce uplatiti.Da li je dobio neko obavestenje iz Pokrajinskog fonda za poljoprivredu za mehanizaciju?
Meni je danas stiglo obavestenje da je odobren ali takodje pise i sledece
"Finansijskim Planom Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede za 2013.godinu novcana sredstva koja su predvidjena za tu namenu dospevaju sukcesivno u toku godine,te se potpisivanje ugovora i realizacija kredita moze ostvariti takodje samo sukcesivno u skladu sa prilivom sredstava na racun Fonda a najkasnije do kraja tekuce godine."
E sad nije mi jasno da li se ovo odnosi na moj slucaj da ce uplacivati novac kako stignu ili uopste na priliv novca u Fondu?Neznam kako da protumacim?Da li je to i ranije pisalo na obavestenjima ko je dobijao kredite od fonda?
A kad ti je obavestenje stiglo,koliko je proslo od odobrenja do realizacije?Znam da nije merodavno al jbg pitam...?2009 kada mi je odobren kredit isto nisu imali pare ,ja sam dobio obaveštenje da sam prošao ali su pare uplaćene dobavljaču tek u avgustu.