Kratoročni i dugoročni krediti za poljoprivredu

jutros su me zvali iz prokredit banke kazu da imaju sopstvenu liniju kredita za popljoprivredu,kamata na mesecnom nivou je 1,76%.moze iznos do milion i dobijas pare na racun nemoras da pravdas racunima.pa ko voli ne izvoli.

Jel to kao neki kes kredit ili mora da se kupi iskljucivo repromaterijal trebao bi nesto da kupim od mehanizacije godilo bi mi posle zetve da ga dignem

To je prevelika kamata,pa jos skriveni troskovi poput provizije za isplatu kredita pa stavljanje hipoteke pa ovo pa ono...bezite od tih derikoza sto dalje.

Pozdrav svima na forumu!Posto uskoro trebam da vratim kratkorocni kredit onaj preko min.poljoprivrede.Kakva je procedura posto mi je prvi put,da li uplacujem pare na moj racun pa oni skidaju sami kad dodje vreme ili ima poseban racun za uplatu?I interesuje me ja sam pare spremio,ali sta se desava ako neko zakasni sa vracanjem kakva je dalje procedura?Hvala vam!

Odeš u banku i kažeš šta ti treba, oni će ti sve srediti.
Nećeš dobiti subvencije dok ne vratiš kredit.

Bavanistanac
Ja sam pre 5 dana iso da vratim kratkorocni kredit u procredit banku,poneses pare i sve one papire sto si dobio kad si podizao kredit,i samo odes na salter i oni te tvoje pare prebace na tvoj racun,i kad dodje dan odplate onda banka povlaci taj novac.Za prekoracenje ne znam sta se desava,znam da prvo sledi upozorenje,ali ne preporucujem.

hvala puno!! ja cu ga vratiti na vreme,a za subvencije ko zna kad ce one biti i da li ce ih biti uopste ove godine!

Субвенције и уредба излазе следеће недеље .а што се тиче кредита биће веома повољних и краткорочних и дугорочних везано за динар и то са грејс периодом.све ће се знати следеће недеље.инф из прве руке позззз

Provac, da li se krediti odnose samo na stocare ili i ratari mogu ocekivati subvencionisane kredite za repromaterijal?

Ma da moraju pre sajma da donesu nesto na sto,otvarace sajam pa moraju da kazu kako su tvrdo radili na kraju sa uspehom.

кредити ће бити за све пољопривреднике и камата ће бити веома повољна али то ћу вам рећи тек можда у пон јер док смо ми били у мин паралаелно су вођени разговори са банкама али оно што је процурело мислим да је сасвим ок и више него добро

матићу потпуно се слажем са тобом и мени дугују и то много! али дуга је то прича и није баш да се овако јавно износи, али кад се видимо на следећем форумском дружењу и када будеш чуо где су твоје и моје паре отишле све ће ти бити јасније а колико видим можемо се видети већ на сајму .поззз

Provac hvala za info.
Evo sad će se videti da li ljudi iz asocijacije nešto mogu da urade(makar da daju tačnu informaciju) :cao:

Талиану ми радимо за све сељаке а не само за нас ,јер код нас нема тајни и све што знам ја знају и сви у удружењу тако да без обзира што чланови форума које ја лично без обзира на опречне ставове сматрам колегама и у неку руку сапатницима нису чланови наше асоцијације треба да знају и морају да знају као ради и министарство и наравно ми, јер би све остало било чист егоизам са наше стране.Према томе нема тајни .ова прича која је нама сервирана је примамљива ,а ли видећемо шта ће пракса показати јер ,,ШТО МАЦА РОДИ ТО МИША ЛОВИ ,,Плашим се дане буде као и пре само мало другачије упаковано .позззз

Nazad
Vrh