Zoran0230 je napisao(la):Tačno,kod mene su ušli i izašli jer kravu lako mogu da realizuju
Ta idi begaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Tačno,kod mene su ušli i izašli jer kravu lako mogu da realizuju
Ta idi begaj.
StojanG je napisao(la):Zoran0230 je napisao(la):Tačno,kod mene su ušli i izašli jer kravu lako mogu da realizuju
Ta idi begaj.
Šta je pisac hteo da kaže
Da li si dobro napisao 6000 kamata na pola miliona to je svega 1,2% nešto mi ne štima .Ako je tako onda jeBELIT577 je napisao(la):ja sam podneo zahtev za kratkorocni kredit za nabavku repromaterijala u prokredit banci,trebala mi je kopija lk.potvrda o registraciji gazdinstva i predracuni,odobrili su mi 500000din na 12meseci.tacni u martu naredne godine vracam 506000din. ja od ovoga bolje ne trazim
nisu jos cekaju ministarsvo ja ih pitao u petak.ovcar80 je napisao(la):zna li neko ,da li su poceli da primaju zahteve za subvencionisane dugorocne kredite.Ja sam bio pre dve nedelje u pro kredit,rekli su mi da jos nisu dobili nista od ministarstva poljoprivrede??
Pre par dana sam dobio od Banke Inteze obaveštenje o kreditnim linijama među kojima je i Subvencionisani kredit za nabavku traktora domaćih proizvođača - IMT i Rakovica, 48 do 84 meseca EKS 4.84%BELIT577 je napisao(la):nisu jos cekaju ministarsvo ja ih pitao u petak.ovcar80 je napisao(la):zna li neko ,da li su poceli da primaju zahteve za subvencionisane dugorocne kredite.Ja sam bio pre dve nedelje u pro kredit,rekli su mi da jos nisu dobili nista od ministarstva poljoprivrede??