Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš na banku ili zadrugu?DusanA je napisao(la):Kod mene, cuo sam, nije jos provereno, da je za vestacko dubrivo 8% (vezivanje za evro), uzeo si 100, vracas 108 na jesen, sto nije lose ako je istinito.
majakg je napisao(la):nemoj mnogo da izmišljaš
Post je spojen: [time]1300514914[/time]_________________________________________________
AGROŽIKEN JE KOREKTNA FIRMA I JA RADIM SA NJIMA 8 GODINA, ZATO TI KAŽEM NE MAŠTAJ MNOGO!
Malo kasnim sa odgovorom.E ovako mi smo do pre 5-6- godina bili na malom traktoru i nesto prikljucaka posto brat nije imao nikakvu perspektivu da radi negde kupili smo starog rusa sredjenog tanjiracu,zitnu sejalicu i plug vogel i krunjac za kukuruz jer cale nije imao para da kupi pa smo digli kredit poceli smo polako da povecavamo povrsinu i krenulo je nesto novca iz usluga i kroz 2 godine prodamo rusa 79 godiste ustedili dodali za rusa 94 godiste kako je krenulo uzimanje vise arende a samim tim i usluga uleteli smo u investiciju kupovine jos jednog traktora sestaka iz sopstvenih para i nesto smo prodali od prikljucnih masina da bi imali dovoljno tako da mogu istovremeno usluge da budemo konkurentni i svoju zemlju da radimo.Posto nismo mogli da secekamo da otplatimo na vreme kredit kupili smo kombajn jer nisam mogao vise da molim ljude sa skoro 100 jutara zemlje da nam kombajniraju uvek su me vukli po 10 dana padne kisa mislim neznam ni sam sto su to radili pa sam bio prinudjen da zovem ozbiljne kombajnere iz drugog mesta ujedno smo hteli da radimo usluge kombajniranja i svoje kupili smo i kombajn na kredit nisam mogao zmaja da kupim jer u selu ima dva deutz-fahr-a jedan john deere pa da bi bio konkurencija morao sam zapadni kombajn da kupim sve u svemu nasa investicija u prikljucne masine je izasla oko 60000 evra za te pare sam mogao kupiti nov zapadni traktor oko 100-120ks ovako imam sve sto mi treba.bojcetic je napisao(la):Kratkorocni sa 5% jesu povljni kad se sve uzme u obzir. Daleko je isplatnjivije uzeti repromaterijal tako nego na paritet.
Pitanje za Bubu, b_a_t_a i steva 1984
Radite dosta zemlje, da li je sto ste uzeli kredite za traktore bilo zbog toga sto niste imali dovljno gotovog novca ili se ucinilo povoljnijim ici na 5 godina preko banaka?