Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu je napisao(la):Prijatelju bolje sačekaj proleće da vidš šta će biti sa povraćajem (kod nas svi koji su bodovani i odobreni oni su i isplaćeni).
jutro je pametnije od večeri ,nemoj da žuriš
Tacno.Izvinjavam se ljudi,nisam citao dovoljno unazad....šandor je napisao(la):Farmer Bob to se odnosi na jednogodišnji kratkoročni dinarski kredit......
poslao sam ti pp.Boki-Vl je napisao(la):Ja mislim da svaka banka daje kredit za polovnu mehanizaciju ali tu su kamate velike... Najpovoljnije za polovnu mehanizaciju je bilo preko Fonda za razvoj, cekaj posle N.Godine sigurno ce poceti da daju, ja sam jesenas pitao preko fonda 10000 evra na 5 god. bilo je 12 meseci grejs period i godisnja rata od oko 2800-3000 evra, plus troskovi oko 500 evra...
mica967 je napisao(la):Od danas su krenuli ponovo sumbvecionisani dugoročni krediti za nabavku polj. mehanizacije.