topalovic
Moderator
Kurkela nemoj dolomit zato sto zna bude zut i nema onu lepu zelenu boju,ja probao i nikad vise.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala kolega, bice zaobidjen u sirokom luku.Kurkela nemoj dolomit zato sto zna bude zut i nema onu lepu zelenu boju,ja probao i nikad vise.....
Na Save kovacevica pijaci ustvari ispred pijaceJesi prodavao na keju ili na save kovacevica
Ukus jeste fantastican ali boja mu nije tamno zelena nego preliva se iz zelene u zutckastu i nije bas prodajan na tezgi.Ovo pricam za prerasti krastavac(salatar) za korisone neznam.Na Save kovacevica pijaci ustvari ispred pijace
@topalovic
mi smo sadili dolomit i bas se lepo pokazao, ako se lepo neguje ima lepu zelenu boju i sitne bodlje, gladak i prav a od musterija koje su uzimale svi se hvale da je dugo trajao i da je bio odlican ukiseljen
Odrađen 3 tretman sa alietom,
Mnogo lepo izgleda,bravo.Ja se ne mogu meriti s vama posto imam samo nekoliko korena kupljenih na pijaci.Ali ako su malo,negujem ih sa mnogo paznje.Prihranjujem sa koprivom svake druge nedelje i mnogo sam zadovoljnakoje gnojivo je potrebno za prihranjivanje kornisona u ovoj fazi koja kolicina ide na koliko vode i koliko se cesto moraju prihranjivati
Jedino Čes preparat pomaže, mislim da se piše kao Chees, skup ali delotvoran i mora više puta da se primeni jer imaju vaši više generacija, takođe mora i Nu film ili neki preparat koji pomaže da se ovaj prvi bolje zalepi na listove.Kako se borite protiv lisnih vaši, kada napadnu kornišon?
Odrađen 3 tretman sa alietom,