Konkurs 10% 40% 50%

pa kad verovatno vise od polovine je podnelo zalbu treba to odraditi a do bozica je jos dalekooo :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Zasto ti je to cudno u skupstini je uslov da budu 40% zene u poljoprivredi bice 70% naravno zbog raznih konkursa,a tek kod raznih konkursa za mlade bice preko 80%

Većina tih ženskinja i ne zna gde su im njive ali nema veze, to prolazi tako i sve je čisto i regularno.

Da li se zna koliko je njih proslo,tj do kog broja na rang listi??

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Mi smo bili na 1300 mestu, posle poslate zalbe smo ostali na isti broj bodova i pali na tacno 1499 mesto. Kakva lakrdija od drzave i konkursa strasno, ako nemas kuma ili brata na polozaju nema te nigde...😡

Mi smo bili na 1300 mestu, posle poslate zalbe smo ostali na isti broj bodova i pali na tacno 1499 mesto. Kakva lakrdija od drzave i konkursa strasno, ako nemas kuma ili brata na polozaju nema te nigde...
Da li znate do kog mesta je prolaz?

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

I kod mene posle zalbe, situacija evaluacija otisla sistematizacija a ja osta u mestu i padoh jos 100 i kusur mesta dole...

Sent from my S60 using Tapatalk

eto jase nisam zalio a pao za 10 mesta verovatno tamo oko 50 bodova je bilo pomeranja velikog ko sto rece paracinac za njegovog druga imo 30 a obecali mu 60 vecimom ti suse i zalili a takvih je bilo bas puno

Kolege jel dobio neko danas rešenje po ovom konkursu 50-40-10 za povrtare ? Bilo je najavljeno da u ponedeljak šalju rešenja, a niko se nehvali da je dobio :(

Ništa od obećanih rešenja po ovom konkursu ni ove nedelje :( ! Bar nisam čuo da je neko dobio.

Nema ni resenja a kamoli realizacije ali zato raspisuju za stocare

“Министарство пољопривреде шумарства и водопривреде обавештава регистроване пољоривреднике да ће до краја године расписати јавни позив за механизацију у оквиру националних мера и сточарство у оквиру пројекта са Светском банком под радним називом 50:40:10”

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh