milan11
Član
Cini mi se oko 45-50 se vrti ako sam dobro zapamtio listu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na rang listi svi koji imaju isto bodova, rangirani su po sistemu ko je pre podneo zahtev .od 700 do 960 svi imaju 45 bodova.
To tako pise u pravilniku, ali ja znam da nije tacno. A da se sad ne bi javio neko pametan da mi kaze kako kenjam obrazlozicu ovo odmah:Na rang listi svi koji imaju isto bodova, rangirani su po sistemu ko je pre podneo zahtev .
Kolega nebranim nikoga da se razumemo, i moguće da si u pravu. Ali ja sam moj zahtev predao prvog dana u 00:20h u glavnoj pošti u Beogradu i na rang listi sa istim brojem bodova sam drugi. Pre mene su bili četvorica koji su na isti načim predali zahteve, sa trojicom nisam razgovarao a jedan je rekao da je iz Šapca i mislim da su jedan od tih četvorica ispred mene sa istim brojem bodova.To tako pise u pravilniku, ali ja znam da nije tacno. A da se sad ne bi javio neko pametan da mi kaze kako kenjam obrazlozicu ovo odmah:
Prvi dan kada se mogao predati zahtev sam bio u Nemanjinoj sa svom dokumentacijom i dosao 15ak minuta pre nego sto su poceli da rade. Ispred mene je vec bio kolega iz Vrsca sa sinom (ako je na forumu moze to da potvrdi, tih 15ak minuta smo popricali, normalni kulturni ljudi takodje konkurisali zbog traktora), oni su cekali jer su imali neko pitanje vezano za konkurs ali je i njima skoro sva papirologija bila spremna i mislim da su i oni istog dana predali. Kako se otvorio salter prvo su oni postavili pitanje, zadrzali se nekih 5 min max i onda su otisli da zavrsavaju ostatak papirologije a ja sam predao zahtev. Onda se sutradan ministar javio i rekao kako ne moze da veruje kako je prvi zahtev vec stigao prvog dana u pola 9 (sto opet nije tacno jer je bilo ranije) a onda kada je izasla lista vidim ima 15-20 ljudi sa istim brojem bodova ispred mene. Pa vi sad dokazite da ste u pravu...
Na stranu sve, ne prolazim jer 30-35 postenih bodova nije dosta, i ne pravi mi nikakvu razliku gde sam na listi ali isto tako niko ne moze da mi kaze kako ja sad tu nesto trolujem i da mi je krivo sto nisam prosao pa zato pisem tako. Meni je krivo samo sto nas prave budalama i ocigledno misle ne da smo glupi nego da smo totalni debili..
E ok, onda si mi razjasnio jer je bila neka prica da postom zahtev kad stigne to vreme se racuna a ne kada je predato u posti. Zato sam ja ispao glup i isao tamo da predam direktno jer sam se kao nadao da ce mi to mozda znaciti. To onda samo znaci da je dosta ljudi sa istim brojem bodova kao ja posalalo zahtev postom prvog dana rano ujutru i ako je tako sve ok, slazem se da treba da budu ispred. Onda ostaje samo ono da ministar laze da je prvi zahtev predat prvog dana bla bla bla, predato ih je na desetine tog prvog dana.. U stvari on covek u poslednje vreme slaze a ne zine tako da mi to i nije neko veliko iznenadjenje... Vise srece drugi put, i mozda u nekoj drugoj drzavi..Kolega nebranim nikoga da se razumemo, i moguće da si u pravu. Ali ja sam moj zahtev predao prvog dana u 00:20h u glavnoj pošti u Beogradu i na rang listi sa istim brojem bodova sam drugi. Pre mene su bili četvorica koji su na isti načim predali zahteve, sa trojicom nisam razgovarao a jedan je rekao da je iz Šapca i mislim da su jedan od tih četvorica ispred mene sa istim brojem bodova.
Pa ja imam 35 boda, a po listi je trebalo 57 po pravilniku. Poslao sam zalbu ali mislim da nije jos izaslo konacan spisak. A i ne nadam se nicemu kad znam da ima muljanja...Znam koji se zalili od pravih 35 bodova sto imali sad imaju 60 kako to nije mi jasno...muckanje veliko i ja ga pitam kako sad imas toliko pa nisu mi lepo izracunali a reko mi kad izasla prva rang lista da toliko ima posteno 35 bodova..
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ovo je muljanje nad muljanjima i sam mi je rekao koliko ima i sad od jednom ima ovoliko...pa koliko ostali sto imali po 60 bodova trebaju sad da imaju 80 ili 100 posle zalbePa ja imam 35 boda, a po listi je trebalo 57 po pravilniku. Poslao sam zalbu ali mislim da nije jos izaslo konacan spisak. A i ne nadam se nicemu kad znam da ima muljanja...
ti sto imaju 60 ti se verovatno ni ne zale ,,,,mene su korektno izbodovali ali zato sam papiroloski sve prikazao dase sa povrtarstvom bavim od 1996 a u gazdinstvu uvek imam zavedeno povrtarsku kulturu, odkad je pocela ta evidencija i setvena struktura,naravno uz sve sertifikate i ostala priznanja koje sam godinama sticao dali od instituta ili po drugoj osnovi,,prvi put ucestvujem na nekom konkursu sto sam i naveo da nikad nista nisam jos od drzave dobio valjda i to nosi neki bod i sad ispada po nekim da svi koji imaju zadovoljavajuci broj bodova muljaju sa papirima a sta ja da kazem 3 sina a zensko nosi 5 dodova cista diskriminacijazato samosmireno kod nas se obicno kaze da posten narod ne kuka on savije ramena i trpi a ova druga grupa uvek nezadovoljna a kao najpostenijaOvo je muljanje nad muljanjima i sam mi je rekao koliko ima i sad od jednom ima ovoliko...pa koliko ostali sto imali po 60 bodova trebaju sad da imaju 80 ili 100 posle zalbe
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Nisi ti upucen sta sam ja komentarisao prvo je rekao da ima 35 bodova kad izasla rang lista da bi pre neki dan rekao da ima 60 kako nemam pojma...ti sto imaju 60 ti se verovatno ni ne zale ,,,,mene su korektno izbodovali ali zato sam papiroloski sve prikazao dase sa povrtarstvom bavim od 1996 a u gazdinstvu uvek imam zavedeno povrtarsku kulturu, odkad je pocela ta evidencija i setvena struktura,naravno uz sve sertifikate i ostala priznanja koje sam godinama sticao dali od instituta ili po drugoj osnovi,,prvi put ucestvujem na nekom konkursu sto sam i naveo da nikad nista nisam jos od drzave dobio valjda i to nosi neki bod i sad ispada po nekim da svi koji imaju zadovoljavajuci broj bodova muljaju sa papirima a sta ja da kazem 3 sina a zensko nosi 5 dodova cista diskriminacijazato samosmireno kod nas se obicno kaze da posten narod ne kuka on savije ramena i trpi a ova druga grupa uvek nezadovoljna a kao najpostenija
Svuda ima muljanja pa i ovde sigurno ima...prvih par reci si naveo muljanje nad muljanjem,,,,,,tako da samo opusteno,,,,,,,nisam ja nista lose mislio ,naravno dace oni koji su nezadovoljni dovijati se na razne nacine