Konkurs 10% 40% 50%

ako imas ugovor sa prodavnicom toti nije bilo dovoljno trebao si sa nekom veletrgovinom ili zadrugom plus sa prodavnicom pa dasi siguran,,,ovako ko zna kako su to izbodovali,,
Pa verovatno nista, cim smo ostali na 35 boda, tako me je je Jozef posavetovao samo ugovor sa dve prodavnice koje su male trgovine samo u dva mesta i kao dovoljno. Nisam znao za veletgovine....

Nisam radio navigaciju za traktor, nisam hteo da uzimam i to. Ako mislis na agregatora kao na lanac trgovina sa kojima imam ugovor o prodaji belog luka onda sam imao to, ako je nesto drugo nisam? Radi Jozef Havijar gomilu projekata i ima firmu sto godina, radi i ipard i sve ostalo bas dugo, ne verujem da je on nesto pogresio placeno mu je kako je rekao...
pa ja sam uzimo i navigaciju mada onu najjeftiniju 1000eu i neke solarne panele oko 800 znaci sve ukupno oko 1800 al 50% dobijas nazad mada mi to nije trebalo .. al to nosi preko 10 bodova .i tako ima mnogo zackoljica al ako si resio da uzimas nesto steta zbog 800 eu ne proci na konkursu ako si vec resio da menjas traktor

pa ja sam uzimo i navigaciju mada onu najjeftiniju 1000eu i neke solarne panele oko 800 znaci sve ukupno oko 1800 al 50% dobijas nazad mada mi to nije trebalo .. al to nosi preko 10 bodova .i tako ima mnogo zackoljica al ako si resio da uzimas nesto steta zbog 800 eu ne proci na konkursu ako si vec resio da menjas traktor
Nije problem 800e dao bi vise ako bi mi tih 10 bodova pravilo razliku, skupio sam stvarno gomilu papira i sve regularno. Nisam hteo da uzimam navigaciju mislio sam da su nekih par hiljada evra. Mislio sam da sa ovim sto imamo a sejemo beli luk sto godina prolazimo za belorusa 820. Ali neko nema sluha za obicne male paore, ne kupujem johane i ostale od po 100k e. Opet bice valjda i sl god opet konkurs pa dogodine opet....

Ja se nekad pitam da li ti konsultanti malo kalkulišu pa ko ima maximalnu investiciju guraju njega a ko ima npr neki mali traktorom gledaju da mu urade ali nije prioritet,meni je bilo malo krivo kad sam počeo da tražim konsultanta par njih me je pitalo na šta planiram tj kolika je investicija i preliminarno koliko ima bodova osnovnih, ono tipa žensko,mlađe od 40 g,škola.... posle oni guraju projekat.Ne bi da grešim dušu i da nekog optužujem ali baš takav utisak sam stekao.

Momci ne gubite nadu,vidite da je ministar od reči.Pojačali za pola milijarde biće još plus 500-600 .ljudi na listi.

Po mom proracunu ako bude priblizno isto broj ljudi sa kolicinom para kao za ovih 700 miliona do 870 mesta, jos ovih 500 milki ce proci ljudi do 1490 mesta. Moze 50ak mesta gore dole....

pa videce se koliko prolaze jer dozvoljeno je uvecanje investicije do 10% mada pojedini traktori su otisli preko 20% armatrak je od ovih turaka najvise poskupeo oko 5000 eu po traktoru dog ovi ostali oko 1000eu opet cese cene i taj povracaj sliti u dzepove trgovca a ne poljoprivrednika

Ne znam ljudi sta vi racunate ali taj iznos od 1.2milijardeje dovoljan za 1000ljudi ako su uzeli svi po 20k evra , a znamo da su mnogi uzeli max 50k tako da 800ljudi max da ce proci

Sent from my S60 using Tapatalk

Nazad
Vrh