Konkurs 10% 40% 50%

Dali i sad u upravu prilikom slanja biznis plana saljete i nove profakture ili samo biznis plan u kojem su navedene nove cene i kolko je investicija poskupela?Meni u agenciji rekli dase sad nesalju profakture masina samo biznis plan sa onim pismom iz banke

Izgleda i konsultanti lutaju,ja nisam sad slao nikakvu fakturu ali je u biznis planu navedena nova cena.
Da li vam agencija radi biznis plan i ostalo sa cenom u evrima ili u dinarima? Navodno zahtev svetske banke da bude sve u eu.

cene masina su iskazane u dinarima kao na profakturi a onda onaj deo gde se pominje 50,40,10 gde se pominje iznos investicije mislim daje u evrima ako sam dobro zapamtio

prosto neverovatno ja poslao 21,12 a stigao 23 12,,,valjda ce od ponedeljka i ovaj kraj poceti

ma dal idu ili ne mene to ne interesuje nego ovo se odugovlaci od aprila ,,,maja a jos nezna skoro niko na cemu je prvo jedna lista par meseci pa druga par meseci pa zahtev kod banke skoro 1 mesec sve ovo vec gubi smisao ako su resili da daju trebalo je to mnogo jednostavnije ,,,moj konsultant kaze ovo je gora procedura nego za ipard bar po njegovim recima ja neznam jer ovo je prvi put za mojih 27 godina bavljenja povrtarstvom da ucestvujem na nekom konkursu pa mozda mije i zbog toga sve nekako duuuugackooo :ROFLMAO:

Izasao za stocare konkurs….
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh