Konkurs 10% 40% 50%

Po mom proracunu ako bude priblizno isto broj ljudi sa kolicinom para kao za ovih 700 miliona do 870 mesta, jos ovih 500 milki ce proci ljudi do 1490 mesta. Moze 50ak mesta gore dole....
Zato sam ovako nekako i racunao, ali opet zavisi od visine kostanja masina od 870 na dalje do koliko ce proci....

Necu uopste da ga otvorim da gledam lazovcinu i prevaranta!!! Njegov svaki govor se svodi na to kako mi trazimo leba preko pogace i da trebamo da se stidimo jer nam on i naravno a.v. toliko cine a mi uvek nezahvalni!
I sta ovo je za vas "hepiend"? Pa gde su pozivi za stocare i ratare koji su trebali jos letos da budu 😂😂 pojela maca 😂😂
Bace kosku mi se zavadimo i njima proslo sta su hteli 👌

Necu uopste da ga otvorim da gledam lazovcinu i prevaranta!!! Njegov svaki govor se svodi na to kako mi trazimo leba preko pogace i da trebamo da se stidimo jer nam on i naravno a.v. toliko cine a mi uvek nezahvalni!
I sta ovo je za vas "hepiend"? Pa gde su pozivi za stocare i ratare koji su trebali jos letos da budu 😂😂 pojela maca 😂😂
Bace kosku mi se zavadimo i njima proslo sta su hteli 👌
Pa rekao je ove nedelje za stocare, bice za neki dan 😉

Kaže još da su neke klanice lagale za goveda što mogu da zakolju za godinu dana ono to zaklali za mesec dana.
Ili laže ko pas ili su vlasnici tih klanica totalne debilčine.
Ja mislim da laže.

Kolege interesuje me dali je neko koje po ovom konkursu dobio pozitivno rešenje dobio garancije od banke ?
Rok od 40 dana za podnošenje teče a ništa se nedešava :(

Tražili, samo nisu dobili instrukcije kako i šta nije mala je konfuzija.Mada mi javili danas da je odobreno ali papir nisam dobio.
Konsultant mi kaže da je od 8–10 procedura u banci.

i oni isto ne lazu samo odlazu......sigurno su od nekog uzeli recept:ROFLMAO: jasam podneo zahtev 3 .12 i vec par dana vicu sutra pa opet sutra

Nazad
Vrh