nikola ilic
Član
To mora da je onda neki veliki kombajn kad mu treba V6 motor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li negde ima sajt sa oznakama tih mercedesovih motora da se vidi koliko koji ima snage na koliko obrtaja?
To su verovatno V6 OM 401 (ne znam tacno), a ovaj od 260ks je najverovatnije V8 OM442, ma da noviji tip motora sa ovom snagom su sestaci.Ovaj meni reče da je 6-tak valjda 240 a 8-ak 260 e sad nepita jesu V ili nisu.
Nije to malo puno obrtaja celi dan da vrti motor, sto nisu povecali prenos pa da motor radi na 2200!Na 2600 obrtaja.
Nije to malo puno obrtaja celi dan da vrti motor, sto nisu povecali prenos pa da motor radi na 2200!
Moj 352a radi na 2500 obrtaja i zdere ko blesav,sa rezervarov uradim 55 jutara i ostavi mi oko 25 litara da imam za puta do kuce,al sta da radim,nemam trenutno para za bolje......[/Q
Koliko ti stane u rezervoar to goriva Danger?
Moj 352a radi na 2500 obrtaja i zdere ko blesav,sa rezervarov uradim 55 jutara i ostavi mi oko 25 litara da imam za puta do kuce,al sta da radim,nemam trenutno para za bolje......[/Q
Koliko ti stane u rezervoar to goriva Danger?
stane za 24000 dinara...............litru placam 80 dindzi.....,stim sto pun rezervar kosta 24000,al nepotrosi sve kako sam rekao......
to je velika potrosnja