Svejedno nećeš kupiti kombajn pa odmah da te ofiram da nam ne trošiš tastature.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mercedesa sa Fordovim znakomMogao bi i nekog forda da stavis...
Slab je to motor! Mora tu ici motor bar od 240 ks koji nece morati da radi na 2600 obrtaja da bi imao punu snagu. To je moje misljenje.
Kad moze 366 da tera Dominatora 108 Maxi i jos neke ozbiljnije Claasove, zasto ne bi mogao Zmajceka 191? Motor mora da radi na tim obrtajima zbog vrsalice jer biter mora da ima oko 850 obrtaja. Jedino ako ce deran da pravi manje pogonske remenice, da se zeza sa duzinom kaiseva pa da smanjuje obrtaje motoru i da stavlja motor koji razvija potrebnu snagu pri manjim obrtajima od 2600..
Inače na kojim obrtajima približno radi motor na zmaju 190?Kad moze 366 da tera Dominatora 108 Maxi i jos neke ozbiljnije Claasove, zasto ne bi mogao Zmajceka 191? Motor mora da radi na tim obrtajima zbog vrsalice jer biter mora da ima oko 850 obrtaja. Jedino ako ce deran da pravi manje pogonske remenice, da se zeza sa duzinom kaiseva pa da smanjuje obrtaje motoru i da stavlja motor koji razvija potrebnu snagu pri manjim obrtajima od 2600..
Mislim da je oko 2600.Inače na kojim obrtajima približno radi motor na zmaju 190?
Ima čovek u Irigu koji rastura kamione.Malo je jači sa cenama a imaš i kod Sukura u Bečeju velik izbor kamionskih motora.
Ovaj kombajn ima motor od 140ks i radi odlicno, nikad ga nisam video da dimi ni uz breg!OM366 ima cetiri tipa motora. Inace 366 o kome vidim da svi pricaju ima 136ks na 2800 obrtaja i 408 Nm. Om366C ima 136ks ali i 420Nm. Om366A ima 170ks i 410Nm. Om366LA ima 204 ks na 2600 obrtaja i 640 Nm @ sto je mnogo bitno a malo ko spominje tacan model tog motora pa dolazi do zabune. I dalje tvrdim da je to slab motor za zmajka 191 ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Drugari pomagajte. Gde bi mogao da se nabavi neki mercedes motor a da ima 200 ks snage da bi mogao da teraa 191. Sve što sam zvao nudi mei OM 352 sa turbinom i kažu da će moći da tera 191.
OM 352A ima 170ks na 2800 obrtaja. Imam ga u kamionu i mogu reci da je to Mali Zvrk, ali da je svemocan, bas i nije. Ima OM i 401 V6 ili 442 V8. Samo je malo teze naci da je u dobrom stanju. Treba videti kod onih sto rasturaju kamione. A vidi da iskopas broj od onog sto rastura autobuse (a mislim i kamione) u Martincima. Pre mesec dana su odavde oterana 2 autobusa, 1 je sigurno imao Mecku 260KS, ali je malo troskario ulje.Drugari pomagajte. Gde bi mogao da se nabavi neki mercedes motor a da ima 200 ks snage da bi mogao da teraa 191. Sve što sam zvao nudi mei OM 352 sa turbinom i kažu da će moći da tera 191.