@kameni
na internetu moze svasta da se nadje i procita,onda to neko uzme zdravo za gotovo i drzi se tih podataka kao pijan plota i pri tom da izjavu jos da na tim obrtajima s46 motor ima vise snage od 352a,van svake pameti,ko je napisao taj 1% neznam,mozda i jeste fabrika iz razloga da sebe zastiti ako se to i desi dok su motori u garanciji onda ti samo pokazu taj 1% i kazu to je tvornicki i tako oprali ruke,kao sto sad ima problem jedan clan sa novim traktorom NH,zavlacenje dok garancija neprodje a posle adios,dal om 352a trosi ulje od prvog dana to neznam,ja sam kupio kombajn sa 2500 mtc a sad ima 5170mtc,ove godine sam uradio nesto preko 500 jutara s njim i potrosio je tacno 4,5litre ulja na tu jutrazu,ako je to puno onda.....,te 4.5lit je potrosio na dve zamene ulja i jos je napravio 130 sati,znaci na neke dve ipo zamene ulja i nekih 520 jutara i sa motorom preko 5000 sati rada ako je i to tacno i ako neko nije vracao sat pre nego sto sam ga kupio,u sustini moze da se zaokruzi 1 litar ulja na 100 jutara