Trebalo bi Slavijaauto da ima delove,oni su ti blizu,jaki su sa cenama ali imaju kvalitet.Koliko stane Litara ulja u om352 motoru?
i gde mogu da se kupe delovi za njega, filteri i tako te zajebancije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi Slavijaauto da ima delove,oni su ti blizu,jaki su sa cenama ali imaju kvalitet.Koliko stane Litara ulja u om352 motoru?
i gde mogu da se kupe delovi za njega, filteri i tako te zajebancije?
Znaci za preporuku!
kod njih sam uzimao sklopku na 24v i bila je povoljna naspram drugih gde sam zvao, za jedno 2000-3000din, nije malo.Trebalo bi Slavijaauto da ima delove,oni su ti blizu,jaki su sa cenama ali imaju kvalitet.
kod njih sam uzimao sklopku na 24v i bila je povoljna naspram drugih gde sam zvao, za jedno 2000-3000din, nije malo.
@flekica, ja neznam za cenkanje u prodavnicama, jedino ako imaju popust za firme, druge manire ne koristim u prodavnicama.
Ja još nisam čuo a ni video da je neko skinuo OM motor i stavio S46 u ma kakvom stanju bio, mislim da ovo ide nekom u prilog tj. prednost. Nebih puno komentarisao snagu i ostale parametre jer je to bespotrebno.OM 352A nema na 2050-2100 obrtaja 168ks nego manje,mislim oko 130
a OM 352 ispod 100,nesećam se tačno ali po onoj tablici oko 90 ks
ide možda na nekom drugom kombajnu,na 142 neSamo što OM352A ide do 2600 orbrtaja.
A koliko ti taj S-46 motor drži pritisak ulja?Maticu ugradicu ga to je sigurno, jel je rakovica pred crkavanje.
MONTOYA, ako se radi generalka motora ima racunice itekakve, recimo meni ce ostati vise od pola generalke kad bi radio na s46, a pritom dobijem rastereceniji motor sa manjom potrosnjo, manjom buko, lepsim radom za uvo i sto je naj bitnije pouzdaniji.
Iz svog ličnog iskustva ti ovo govorim:S-46 motori se teraju do 0,5 bara(to im je zadnje do generalne motora) a za mečku nisam baš siguran da ćeš je terati na 0,5bara pritiska(toliko o poređenju ta dva motora).Ti motori nisu ništa lošiji od mercesa sve do 90-te godine,posle 90-te nisu baš nešto naročito u kvalitetu tj.nekadašnjem jus-u.Moj ce daleko manje kostati sa ugradnjom, pritom da ne pipnem nista.
s46-1,5bar u podne.