Kombajnski motori

ja imam problem moj ne trosi ulje niti dimi u zetvi je bila 60 65 stepeni temperatura motor ima snage kolko hoces alnaser sam promenio vrti ko lud ace pumpu sam promenio ali da upali prvo paljenje nikako posle

ja imam problem moj ne trosi ulje niti dimi u zetvi je bila 60 65 stepeni temperatura motor ima snage kolko hoces alnaser sam promenio vrti ko lud ace pumpu sam promenio ali da upali prvo paljenje nikako posle

Imao sam isti problem,resen tako sto sam remontovao pumpu visokog pritiska i podesio je na kasnije paljenje,sada pali kao mina.

A kako ga upališ prvi put? Šta mu uradiš da sastavi? Da ti ne pobegne nafta preko onog ventila gore na kućištu filtera?

nikako mucim se imam adapter za paljenje na struju pa ga prikopcam na akolumator i mucim se a od delova i pumpe sam sve uradio kako treba pumpu mi radi covek koji mi odrazava sve masine i traktore i svi rade kako treba dizne sam uradio i pumpu komplet i ace pumpu sve novo svako crevo za dovod nafte on kad upali posle 5 minuta nema nimalo dima i sve normalno

Kao što Siniša kaže, onda ti verovatno upusti na prelivnom ventilu pa pravi probleme isključivo na prvom paljenju.

Ja sam problem sa ispustanjem goriva resio ovako

2n6x004.jpg

Neka vrsta ventila,nz tacno kakva i od cega jer mi je seoski majstor doneo i namestio.

e jbg stalno me zezate za taj imagebam vise necu tu da uploadujem. i ja bi da nema ni ono gore ni dole . nema nikakvog procenta.

Drugar,ne zezamo te! I ja sam par puta okačio sliku preko njih ali više nikad. Regan sam na Imageshack i tamo nema problema. Nema plavojki. :cool:

Nazad
Vrh