Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije komplikovano,a i naucices nesto novo.
Taj podatak koji si nasao je stepen kompresije a pritisak kompresije treba da bude od 25 do 35 bara.Jel moze neko da okaci podatke od tam f6l 413 fr ( 6ak vazdusar )
interesuje me kompresija fabricka i ona kad mora na generalnu!
nadjoh nesto pise 18:1 i potrosnja ulja kao 1% od potrosnje goriva
kod nas je sad u psenici (mozda i zbog velike mase slame) trosio na 15-20kj do 1l ulja!
dokle je jos podnosljivo?
Isti problem kod mene ...ali ja tako teram 5 godina ako ne i vise i motor ne trosi ulje a mozda i potrosi malo ali nije vise od pola litre ulja tokom cele sezone...a i po meni je normalno da barem malo potrosi ulja jer ti motori rade u najgorim uslovima...ceo dan na +30 stepeni i to pod punom turazom e to treba izdrzatiajd i ja da pitam nesto sad kad zavrsila zetva,dakle imam s44 motor na zmaju i evo vec dve godine kod mene i motor za te dve godine sto radio kod mene nije potrosio gram ulja,ni proslu ni ovo sezonu,ide pali,vuce nema zamerke sem jedne stvari,ubi me pritisak gledam kad se zagreje bas padne,e sad da pitam sta to moze biti,dal je moguce da sat laze to nisam proveravo ili pak je moguce nesto drugo,negde sam procitao da moze biti i uljna pumpa ako moze neki savet,posto me zivog interesuje sta je u pitanju
ma pocinje to da me nervira,pa bih da resim ako vec neko zna u cemu je problem,inace ovaj motor kod mene zaista odgovorno tvrdim i garantujem nije potrosio ni gram ulja za ove dve godine sto je kod mene ali to sa pritiskom mi zaista nije jasno nikakoIsti problem kod mene ...ali ja tako teram 5 godina ako ne i vise i motor ne trosi ulje a mozda i potrosi malo ali nije vise od pola litre ulja tokom cele sezone...a i po meni je normalno da barem malo potrosi ulja jer ti motori rade u najgorim uslovima...ceo dan na +30 stepeni i to pod punom turazom e to treba izdrzati
pred svaku sezonu mu promenim ulje i doduse uvek sam sipao ulje istog proizvodjaca i iste gradacije,palo i to meni napamet ali nisam jos probao i to,ali me interesuje da li se slucajno uzrk svemu tome ne nalazi negde u motoru?ako nije sat i samo ulje?Ako nije do sata, promenite proizvodjaca ulja i gradaciju, prijatno iznenadjenje vas ocekuje.