A zašto bi mu spuštali obrtaje?On ide do 2600 o/min.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad odneseš pumpu kod bošiste na koliko je našteluje?na zmaju 142 pumpa se prilagodjava potrebnim obrtajima bitera,nije vezana za fiksne obrtaje motora.....
A zašto bi mu spuštali obrtaje?On ide do 2600 o/min.
Radio sam u transportnoj firmi koja je imala jedno 20-tak raba, i svaka je dimila to je joj boljka koja se nemože izlečiti, možeš raditi šta hoćeš ali ona dimi i dimi i nemoj da te to plaši jeste malo nezgodno ali šda se radi kada je mađar tako napravio, čuo sam, nisam probao da se mogu staviti ulošci dizni od fap-a i da onda nedimi, e sada pošto se firma zatvorila rabe otišle na otpad nemam gde da probam, a kod mene ih više nem jer su ih zamenili aktrosi. Poz.Kolege, da li neko od vas ima iskustva sa RABA MAN motorima? Kod mene u kombajnu Claas 108 je ugradjen ovakav motor od 220 KS. Motor radi dobro i ima snage, jedino me nervira sto dimi. Probali smo da stelujemo paljenje, proveravali dizne i slicno, ali rezultat je isti (kao u pesmi 4 metra lima i 5 meteri dima ). Rekli su mi u firmi da smo imali cisternu sa ovim motorom i da je uvek dimila i kada je bila nova i posle generalne. Da li neko od vas zna za drugacije RABE? Mozda neko zna i za resenje problema (koji to i nije, jer ponavljam da motor dobro radi).
kad odneseš pumpu kod bošiste na koliko je našteluje?
na pumpi postoji tablica sa parametrima podešavanja i između ostalog piše 2100 maksimalni obrtaji i to je osnovno podešavanje
sad ko ima mogućnost da izmeri broj obrtaja na biteru može da po potrebi prilagodi...
broj obrtaja bitera 870
po zmaj upustvu za rukovanje
Kolege, da li neko od vas ima iskustva sa RABA MAN motorima? Kod mene u kombajnu Claas 108 je ugradjen ovakav motor od 220 KS. Motor radi dobro i ima snage, jedino me nervira sto dimi. Probali smo da stelujemo paljenje, proveravali dizne i slicno, ali rezultat je isti (kao u pesmi 4 metra lima i 5 meteri dima ).
Ima u Budjanovcima jedan bosista, kad ti on uradi pumpu i dizne Raba leti,nedimi i upola smanji potrosnju.
ako je to uspeo onda je sigurno veoma bogat covek.
Ima u Budjanovcima jedan bosista, kad ti on uradi pumpu i dizne Raba leti,nedimi i upola smanji potrosnju.