Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a gde to?Vidim da je klipnjača malo išla da vidi šta ima napolju.
aaaaa....nije nego sam izbacio ventil za turbo posto nema turba....Na karteru ima fleku pa pretpostavljam da je zbog klipnjače.
jesam....sa dizni na zadnjoj rupi iz glave(ista rupa kao i kod dizni,to je sedma rupa) na jedan T razvodnik gde se sastavi sa sa prelivnom cevi iz filtera,pa zasad u kantu....nazad iz koje i vuce gorivoJeste li vi majstor koji pali motor?Gde ste mu izveli prelivno crevo goriva?
a jel vam bio ispravan onaj mali ventil na povratnom cevu iz bosh pumpe?Kod mene sa te zadnje dizne ide direktno u rezervoar ne vrati više od litra goriva dnevno na nju a preliv mi ide direktno sa pumpe jer sam imao problem da mi preko prelivne cevi sa filtera vraća mnogo više nego što treba pa se dešavalo da se kombajn ugasi u radu i povuče vazduh.
Ja sam taj problem resavao tako sto sam ugradio malu oprugu u taj prelivni ventil. Opruga pritisne kuglicu i dok se ne stvori odredjeni pritisak u sistemu povrata nema osim sa dizni.a jel vam bio ispravan onaj mali ventil na povratnom cevu iz bosh pumpe?
Ali je zato prva liga i glava više ne boli a ruke ne miriše na naftu.Nije jeftina.
I koliko je to para jer nadam se da nisam jedini koga to zanima,meni izgleda kao jako dobra stvar .Nije jeftina.