Montoya Mića je menjao kod njega.Dobio je sasvim drugi motor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja da se ukljucim....ja sam uspeo na jednostavniji ali skuplji nacin da resim motorski problem na Z-142....umesto S-46 ubacio OM-352A i resen problemDa se uključim u vašu raspravu.
Iz iskustva znam da dvojica mojih kolega su otklonili frljanje motora zamenom pogonskog zupčanika PVP . Na oko nije izgledao pohaban ali toliko su se naradili oko motora i dotičnog problema da su na kraju i to zamenuli a problem je bio upravo tu.
kako si zadovoljan sada,da li je bilo problem ubaciti motor,da li znas gde moze da se nadje takav?i ja da se ukljucim....ja sam uspeo na jednostavniji ali skuplji nacin da resim motorski problem na Z-142....umesto S-46 ubacio OM-352A i resen problem
prezadovoljan,jeste da sam prodao taj kombajn,ali i u ovog JD-a sa slike sam isto OM-352 ubacio.....tih motora imas u Bajsi,kod Backe Topole,ja sam tu uzimao.Tel:024/721-038,za informacije.kako si zadovoljan sada,da li je bilo problem ubaciti motor,da li znas gde moze da se nadje takav?
cini mi se da taj nije kombajnska varijanta i treba da se doradi nesto ,pojave se u oglasima s vremena na vreme ali vecini treba generalka.kolega covek ovde sa foruma je prodavao taj motor,imas u delu za oglase pa ako te interesuje raspitaj se
imam rodjaka u Bajsi pa cu ga kontaktirati,mozes li mi nesto reci o samom ubacivanju da li je problem i na cega da obratim paznju pri kupovini?prezadovoljan,jeste da sam prodao taj kombajn,ali i u ovog JD-a sa slike sam isto OM-352 ubacio.....tih motora imas u Bajsi,kod Backe Topole,ja sam tu uzimao.Tel:024/721-038,za informacije.
prvo i prvo probaj pomerati radilicu kod remenice u aksijalnom smeru...ako se klima 100 posto generalka...drugo jedino da ga upalite...kod ugradjivanja samo obrati paznju da su ti remenice na zvonu u liniji sa varijatorom i sirokim kajisem....posle ces vec da vidis sitnice kad motor stavis na mesto....ali nema "puno" poslacini mi se da taj nije kombajnska varijanta i treba da se doradi nesto ,pojave se u oglasima s vremena na vreme ali vecini treba generalka.
---------- Poruka napisana u 20:44 ---------- Prethodna poruka je at 20:40 ----------
imam rodjaka u Bajsi pa cu ga kontaktirati,mozes li mi nesto reci o samom ubacivanju da li je problem i na cega da obratim paznju pri kupovini?
puno hvala na tel i objasnjenju,da li su motori koje si kupovao kod njega bili potpuno ispravni(bez ulaganja)?sta bi mi trebalo jios pored zvona? ako bude nekih problema jos nadam se da mogu racunati na neki savet.prvo i prvo probaj pomerati radilicu kod remenice u aksijalnom smeru...ako se klima 100 posto generalka...drugo jedino da ga upalite...kod ugradjivanja samo obrati paznju da su ti remenice na zvonu u liniji sa varijatorom i sirokim kajisem....posle ces vec da vidis sitnice kad motor stavis na mesto....ali nema "puno" posla
slobodno mozes.....na ovom JD-u na primer vec od njega kupljen motor ide 4 godine....a za zmajeve ne znam...kod nas su isli 1-2 godine bez problema.....(imas sliku na JD-u u temi john deere...jeste malo zas..n motor od vrabaca)puno hvala na tel i objasnjenju,da li su motori koje si kupovao kod njega bili potpuno ispravni(bez ulaganja)?sta bi mi trebalo jios pored zvona? ako bude nekih problema jos nadam se da mogu racunati na neki savet.