napisao sam vise puta.u 2006 sam na ulozen dinar zaradio 1.66, 2007=1.65, 2008=1.64 a za 2009 cisto sumnjam da cu da predjem 1.45.sa sve subvencijama i prilicno velikim ulaganjima u djubrivo.neke njive su dobile 500kg mapa u poslednje 3 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imas na temi secerna repa 2009.branko je napisao(la):zcurcic je napisao(la):bruto mi je 10.000 evra. kada odbijem troskove ostane mi 6.000.branko je napisao(la):Ovo za repu, to je bruto.
E sad, ako možeš i hoćeš, molio bih te da ovo obrazložiš kao član Hipija za kukuruz.
naravno da ces racunati u kalkulaciji cenu koji si ti platio. mi smo prosle godine koristili subvencionisano djubrivo 15-15-15, 29.000 din/t. naravno samo smo pod repu djubrili.ognjen74 je napisao(la):ma dajte ljudi zaradi se ali na ulozenih jedan da dobijem dva nisam bas siguran ?
koliko se secam map sam platio prosle godine 95e , sad je 3100
pa nemogu ga sa racunati u kalkulaciji po 3100
zcurcic je napisao(la):mogu samo da dodam da smo na psenici, po gruboj kalkulaciji imali prihod od 400 evra/ha.
Posle onih.KishRobert je napisao(la):pa kad ja radim 11kj + usluge + prodaja deteline i zivim sasvim solidno,ja bi sa 100kj bio najbogatiji covek n.beceja.
kojih?kiraj je napisao(la):Posle onih.KishRobert je napisao(la):pa kad ja radim 11kj + usluge + prodaja deteline i zivim sasvim solidno,ja bi sa 100kj bio najbogatiji covek n.beceja.