Darko Dren
Član
Ove godine sam žetvu naplaćivao 25% manje od regularne cene, s obzirom na stanje useva i brzinu rada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Projektovana pre 5-6 godina. Od tad sve otišlo duplo gore. Potrošnja goriva u 6-7 tona i u 1-2 tone je razlika u nekih 3 litre možda i manje...Pa cena kombajniranja je i projektovana za 6-7 tona po jutru. Kako onda toliko naplatiti coveku ako ima deset puta manje, pola biljaka jalovo, pola pabirci. Ides kroz njivu brze, tulaj slab ne lomis tarup, potrosnja goriva gotovo upola manje.
i onda drug mihajlo veli meni ja princeza a on bi sve na gotovo bez da sezaprlja i zasuce rukave.ovde ljudi koji placaju usluge postaju sve bezobrazniji.poceli da uvetuju do koje visine da kosis tj sto nize maltrene druze da ne traze da kosis 1 2cm od zemlje a to sto nije bio u stanju lepo poravnat njivu u pripremi bas njega brige.za neke od sledece godine ja uvodim par opcija zetve cenu sa frezama i bez itd.ak ti je skupo s frezama uzmi malcer pa se vozikaj po njivi i malciraj posle. jer postaju previse beziobrazni.ne plate citavu godinu nego kad treba ic vrsit taj dan dodu pitat i platit ima i onih koji odmah uvetuju da odmah sedam u kombajn i idem za njima a vamo dugujes pare godinu dana.ima i onih kojima sam vrsio 2023 a prosle nisam i sad ove jeseni dosli platit dug iz 2023 i pitat odmah da im ove godine skidam i jos se ljute i vredaju sto sam im rekao tek za 2dana.ili jedan sto trazio da idem s telehenderom u njivu i odmah mu punim iz kombajna u dakove.za redovne platise i normalne druga prica.snjima nikjad problema.za njih ak treba i celu noc se radi ak najavljuj nevremeNemas prikolice kao covek? Nego se grebes i pravis se neka frajla. To sam ti vec jednom rekao kome da nabijes, onom ko te vaspitao tako.
ovde je cena usluga skoro ista cak neki i s nizom cenom rade nego kad se nekad radilo sa zmajem usluzno i bez secke i tarupa .a sad s ovim boljim kombajnima upeglamo ljudima njiev i opet preskupo.druze uracunaj vreme radne sate gorivo amortiaczujz da moras jos malcirat i tanjurat da mozes to lepo zaoorat i posejat pa ces vidit jel preskupo.kad cujem neke moje kad se fale kak im stroj dobro radi gruber tanjuraca druze bi onu stvar radio da sam ti vrsio sa zmajem kao nekadPa cena kombajniranja je i projektovana za 6-7 tona po jutru. Kako onda toliko naplatiti coveku ako ima deset puta manje, pola biljaka jalovo, pola pabirci. Ides kroz njivu brze, tulaj slab ne lomis tarup, potrosnja goriva gotovo upola manje.
Nismo ovce čuvali da mi ti budeš drug,ako sam ti platio koliko si tražio šta koji k...c više hoćeš?i onda drug mihajlo veli meni ja princeza a on bi sve na gotovo bez da sezaprlja i zasuce rukave.ovde ljudi koji placaju usluge postaju sve bezobrazniji.poceli da uvetuju do koje visine da kosis tj sto nize maltrene druze da ne traze da kosis 1 2cm od zemlje a to sto nije bio u stanju lepo poravnat njivu u pripremi bas njega brige.za neke od sledece godine ja uvodim par opcija zetve cenu sa frezama i bez itd.ak ti je skupo s frezama uzmi malcer pa se vozikaj po njivi i malciraj posle. jer postaju previse beziobrazni.ne plate citavu godinu nego kad treba ic vrsit taj dan dodu pitat i platit ima i onih koji odmah uvetuju da odmah sedam u kombajn i idem za njima a vamo dugujes pare godinu dana.ima i onih kojima sam vrsio 2023 a prosle nisam i sad ove jeseni dosli platit dug iz 2023 i pitat odmah da im ove godine skidam i jos se ljute i vredaju sto sam im rekao tek za 2dana.ili jedan sto trazio da idem s telehenderom u njivu i odmah mu punim iz kombajna u dakove.za redovne platise i normalne druga prica.snjima nikjad problema.za njih ak treba i celu noc se radi ak najavljuj nevreme