milan11
Član
Mi uradimo samo komsiluku nesto sitno, po povlascenim cenamaAko imaš kombajn nije obavezno da radiš usluge, radiš svoje i ćao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi uradimo samo komsiluku nesto sitno, po povlascenim cenamaAko imaš kombajn nije obavezno da radiš usluge, radiš svoje i ćao.
Sad si već i bezobrazan.Kao krv da su pljuvali da bi došli do kombajna ili da su ga poradjali tako je to teškom mukom zadobijeno
To je jedno, hocu ili necu ni za kakve pare i cao a vec ono hocu ali da ti skinem gace sa dupeta to je vec nesto drugo, pa kako si se ti odrekao mnogo cega da das pare za kombajn tako se i onaj koji placa odrekao mnogo cega da skupi te pare da ti platiMnogi su se mnogo cega odrekli da bi imali to sto imaju. Ko smatra da na tome mogu da se uzmu silne pare , nek (lako) kupi masinu i na brzinu se obogati. Svako formira cenu svoje muke i tako i treba da bude. Licno necu nikome da radim usluge, ni za kakve pare... Kome hocu da ucinim uradim to dzabe-drugarski, kome necu dzabe necu ni za pare. Sto bi ja danju gutao prasinu, a nocu se valjao po zemlji i krpio masine... Ko ima racuna nek radi... Ja ne moram i necu ...
svi vide da kombajner radi u polju a niko druze nevidi da kombajner radi i lezi pod kombajnom i u noci do 2 3 kad se desi kvar.nudio sam ja da ovrsim dzabe tojest usluga za uslugu al da kad se desi kvar da dode pomoc.neznam koliko puta sam dobio odgovor a nebih druze da se prljam.Niko se nije setio da dođe tokom zime i ponudi par stotina evra za amortizaciju jer je eto dobio prikolicu ili ceo prevoz na poslugu bez ikakve nadoknade.
Kupi danas bar jednu čestitu prikolicu pa ćeš da vidiš koliko košta.
kupi druze pa zaraduj ak verujesda je tzako velika zaradaA uglavnom su od tih usluga i zaradjeni
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Već počinjete da smarate, ako hoćete radite ako nećete parkirajte ga u prednju sobu.svi vide da kombajner radi u polju a niko druze nevidi da kombajner radi i lezi pod kombajnom i u noci do 2 3 kad se desi kvar.nudio sam ja da ovrsim dzabe tojest usluga za uslugu al da kad se desi kvar da dode pomoc.neznam koliko puta sam dobio odgovor a nebih druze da se prljam.
kupi druze pa zaraduj ak verujesda je tzako velika zarada
svi vide da kombajner radi u polju a niko druze nevidi da kombajner radi i lezi pod kombajnom i u noci do 2 3 kad se desi kvar.nudio sam ja da ovrsim dzabe tojest usluga za uslugu al da kad se desi kvar da dode pomoc.neznam koliko puta sam dobio odgovor a nebih druze da se prljam.
kupi druze pa zaraduj ak verujesda je tzako velika zarada