Milos Petrovic
Član
koliko kosta jedan prohod tanjiracom po lancu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ide treci deo vlasniku od ukupne povrsine,znaci 2 bale tebi treca njemu.E sad sve zavisi, ako je dobra detelina neces biti na gubitku, ako ima manje bala plus duzi put do njive itd,onda ide drugacija racunica.Pitao me komsija za lucerku, ja kosim, skupljam i baliram, i na koji deo da posle podelimo bale? nikad nisam radio tako nesto pa pitam .
Za koju kulturu je ova cena?Kod nas ne pada ispod 6000din po kj. Sa seckom ide 7000din po kj. Imamo 80 kombajna i to je cena. Ne planiram da kupujem kombajn jer mi je nerentabilno, ali bi voleo da malo konkurencija ucini svoje i da padne cena vrsaja.
Druže kupi kombajn,oboriš cenu i biće ti rentabilan,imaćeš puno mušterijaKod nas ne pada ispod 6000din po kj. Sa seckom ide 7000din po kj. Imamo 80 kombajna i to je cena. Ne planiram da kupujem kombajn jer mi je nerentabilno, ali bi voleo da malo konkurencija ucini svoje i da padne cena vrsaja.