Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

jeli to 1 ili 2 prohoda tanjiračom

2 prohoda tanjiracom.

- - - - - - - - - -

koje dranje na samo 20tak km od mog sela,more isplati mi se da dodjem da berem za 5000 kod vas...[/QUOTE]

Sto je dranje,pa moramo i mi nesto da zaradimo. Za 5000 necu ni da palim traktor.

Svako selo je zasebna priča... Npr u našem selu ima ~30 kombajna i ajd sad ti drži visoku cenu. Mislim ako hoćeš da radiš usluge...

2 prohoda tanjiracom.

- - - - - - - - - -

koje dranje na samo 20tak km od mog sela,more isplati mi se da dodjem da berem za 5000 kod vas...

Sto je dranje,pa moramo i mi nesto da zaradimo. Za 5000 necu ni da palim traktor.[/QUOTE]

Pa ako ja imam zarade po 4500 kad berem kako ti nemas za 5000? ne bi ti ni jedan lanac obrao kod mene sa tom cenom,do juce ja i cale smo usluzno skinuli nesto preko 40 kj. a tek je pocetak berbe

Svako selo zasebna prica.Drugar bere vec danima po 6000 hiljada sa jednoredim beracem,ne moze da stigne svoje da obere.

Kod mene pojedinci beru za 7000 din po hektaru nisu mi jasni kakva im je matematika sa ovom cenom nafte.Kazu slabi kukuruzi.Ja moj berac za te pare ne izvlacim iz dvorista 100 evra po hektaru pa berba.

Kako sam se nadao da berbe neće biti,zadovoljan sam poprilično.Imamo svoj cenovnik koga se držimo pa koliko god uradili nije bitno.

Pozdrav svima,

Meni je potrebna usluga obrade zemlje u ataru Sremskih Karlovaca, ako neko radi u tom kraju neka se javi na private.

Pozdrav

Cena sejanja psenice ciklonom ti je isto kao i bacanje vestaka. Mada bi trebao da im uzmes bar 10e vise po ha jer ipak je to setva. Aj :ppozdrav:

Odkud znam ,ja sam nekada naplacivao 20e/ha, ali sad je sve skuplje i zavisi gde mu je njiva.

Nazad
Vrh