Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako,ovu foru sam cuo u kafani,ali nazalost ima ljudi koji tako rade,cast izuzecima.Evo jos jednog 100kg kukuruza, ako platis odmah 2000din,ako za par dana 2200din,ako nikad ne platis onda je 2500din.Pozdrav@guljas albert
To je ona fora na ovratina se ore na 28cm, a kada se malo ode od ovratina onda na max 15cm.
Dejo gde je to,prodam sve mašine i rade mi za kamatu.Kod nas su cene dosta veće.Sta kazete na cenu setve 750 din po lancu i vrsidba 3000 din po lancu prevoz 500 din
Za voćnjak ti treba dublje oranje nego obvično tako da ako neko može to kvalitetno da ti odradi (bar40 cm)nije mnogo novca a što se tiče tanjiranja je bezobrazluk. računaj da je realno oko 6000 po ha i to dva puta da pređe.( kod nas je oko 15 evra za žito jedanput 25 dva puta po jutru),Drljanje ti verovatno neće ni trebati ali cenna bi trebala da je upola manje.Ja se raspitujem za jesenju pripremu zemlje za vocnjak i traze mi 12000 dinara oranje isto toliko tanjiranje a drljanje oko 5000 dinara po hektaru. uU pitanju je 4 hektara u komadu i kao malo ce da koriguje cenu posto je do sada svake godine orano. Inace sam to uzeo u zakup od ove godine i jedva sam nasao da bude u jednom komadu i pored asfaltnog puta. Nemam nista od svoje mehanizacije iako imam 3 hektara pod vocem ali sada razmisljam da kupim i da ne zavisim od drugoga i da drugome placam.