Zasto tako Rale?covek je apsolutno u pravu...Nemoj bas ispoljavati svoje neznanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto tako Rale?covek je apsolutno u pravu...Nemoj bas ispoljavati svoje neznanje
Pa sta onda da ti pisem , Nadji na internetu tezinu nodetke i tezinu majevice , pa procitaj pa razzmisli pa procitaj opet pa opet razmisli .Kvalitet pripreme je ok, brzina je maks 6km/h, ulagac je raoni. Dubina je takodje stabilna jer sama baterija svojom masom (Iskljucivao sam 2 baterije na kraju poslednje parcele da se uverim koliko su teske. I teske su cudo jedno!) ne dozvoljava nikakvo "skakutanje" i odstupanje od zadate dubine.
Samo jedno pitanje jesi ti nekad dizao baterije od Maje sa diskovima u punoj opremi,pa dve baterije od Nodet su skoro kao jedna od MajePa sta onda da ti pisem , Nadji na internetu tezinu nodetke i tezinu majevice , pa procitaj pa razzmisli pa procitaj opet pa opet razmisli .
Ima na oltu i nodetu i neki cudni federi koji imaju neke leptir matice za stelovanje necega a u radnjama za rezervne delove cene ulagaca su u rasponu od 1800 do 3500 din isto iz nekog razloga.
A on pise o sejalici sa raonim ulagacima u proizvodnji MAJEVICA a ne o sejalici sa diskontnim ulagacima ., ulagac je raoni. .
E pa bato imaih u okolini kod mene jedno 15 komada i zamisli sve ih IMT 539 vuku , da taj nije nesto modificirao , tj ubacio neki teg unutra@Rale 83
Ti pokusavas da me ubedis da je Nodet-Olt koje se kod nas koriste ( kupljene za 2000e iz uvoza) u rangu Majevice (100% kopija Kuhn Planter-a)? Da li si nekad video kako u radu se ponasa Majevica? Nodetki u selu ima preko 20. Razmisli malo zasto sam ja cekao 3-4 dana da dodjem na red da mi se seje, a mogao sam za manje novaca da mi seju kad ja hocu... Sejalica je toliko masivna da IMT 539 ne moze da radi sa 4 reda.
moze ali i oltovu po oranju da bi rezultati bili u istim uslovimaAjd malo da poredimo Maju u oranju i Oltovu u 2X setvospremiranom ...