mirmag
Član
Ja mom kombajneru platim u kabini...nikad ali nikad me odbio za vrsidbu...verovatno navedenog razloga...inace ja za mojim musterijama cekam i po par meseci,ali...to ide na njihov obraz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Hipoteticki ... moj cale odradi po koju uslugu prskanja,vestaka ali bas nesto malo pa kaze aj koliko das ni cenu nema.
A gde je racunica na drugom prohoduisidor je napisao(la):oranje 5000 din
setvospremiranje, jedno jutro jedan prohod 1500 din , jedno juto dva prohoda 2000,
Da li je moguće da lik koji ima 20kj za zimsko oranje nema svoj traktor??isidor je napisao(la):Pa to su cene od proleca 2010 i radim nekako sve usput kada i moje spremam pa se onda uklapam sa dizelom u kalkulaciji .
S tim da se d2 nabavlja na crno pa sam malo konkurentniji sa cenom od drugih , recimo jesenas sam i orao za 4200 ali dosao covek sa 20 kj pa stacu malo popustio sa cenom a sitno jutro dva 5000 din
A sad posto je d2 110 dinara i kukuruz 2000 din mislim da cu da dignem cene usluga sve za 30 posto
cukaneca je napisao(la):Da li je moguće da lik koji ima 20kj za zimsko oranje nema svoj traktor??isidor je napisao(la):Pa to su cene od proleca 2010 i radim nekako sve usput kada i moje spremam pa se onda uklapam sa dizelom u kalkulaciji .
S tim da se d2 nabavlja na crno pa sam malo konkurentniji sa cenom od drugih , recimo jesenas sam i orao za 4200 ali dosao covek sa 20 kj pa stacu malo popustio sa cenom a sitno jutro dva 5000 din
A sad posto je d2 110 dinara i kukuruz 2000 din mislim da cu da dignem cene usluga sve za 30 posto