novica
Član
samo ti maticu beri ,a ovi sto imaju berace a ne beru vec placaju znaci da su skurcali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje i dali ce platitinovica je napisao(la):samo ti maticu beri ,a ovi sto imaju berace a ne beru vec placaju znaci da su skurcali
Mico pa ja dajem popust na kolicinu ja neberem baste,dobro tebi je lakse da se okrenesmica967 je napisao(la):Nikola jel to u Indjiji cena branja kod nas skoro svi beru po 6000 din a posla imam preko glave dobro mi dosla ova kisa da se malo odmorimnikola indjija je napisao(la):Branje kod nas 50€ po kj
Zoran Kostović je napisao(la):Kod nas je berba jednorednim beracima 15 a dvorednim samohodnim 17000din/ha. Mislim da je malo previse i zbog toga ljudi masovno beru rucno.
robert je napisao(la):oce poskupiti ove godine usluge?ja sam 2010 naplacivao,sejanje 1500,kultiviranje 1500,prskanje 800,tanjiranje 2500-3500,branje 5500,soja 5000,zito 300kg zita,spartanje 1500,oranje 5000.pricam u kj/jutro/lanac.puno radim usluge,pa ja sebi odredim cenu,ne gledam kako ostali rade,a mogu reci da imam jako puno posla i lepo se zaradi.a oni koji rade skuplje nemaju posla.ako gorivo ode dole kao sto su rekli onda ostajem na ovim cenama.
steva 1984 je napisao(la):Kod nas su jako sarene cene.Brljaju na sve strane.Tanjiramo za 2500 dinara po jutru jedan prohod teramo uglavnom nema potrebe za dva prohoda neko za 1800 neko za 1600 za te pare bolje na pecanje da idem .Kombajniranje soje naprimer 5000 po jutru moj prevoz uz to musterija moze da bira dali ce da secka ili da slamu ostavi jer nenaplacujem secku sve ide u tu cenu.Vise se nezaracunava secka otkad smo doterali klasa u selo i radimo sve u kompletu. A ranije su se pojedinci izivljavali te hoce evre nece oni dinare pa hoce malo nafte uz cenu kombajniranja bas mi drago sto sam razbio to deranje .Sad svi pocinju da rade kao mi zaokruzeno jer se nakupovalo kombajna u zadnje vreme.Oranje ide od 4000-4500 do 5000 dinara po jutru zavisi od zemljista.Berac nemam jednoredni smo prodali jer krunimo ima ko radi za 4000 ima ko radi za 5000 dinara bez prevoza po jutru.Uglavnom svi se to kao ajde priblizno uklope
Rale 83 je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):Kod nas su jako sarene cene.Brljaju na sve strane.Tanjiramo za 2500 dinara po jutru jedan prohod teramo uglavnom nema potrebe za dva prohoda neko za 1800 neko za 1600 za te pare bolje na pecanje da idem .Kombajniranje soje naprimer 5000 po jutru moj prevoz uz to musterija moze da bira dali ce da secka ili da slamu ostavi jer nenaplacujem secku sve ide u tu cenu.Vise se nezaracunava secka otkad smo doterali klasa u selo i radimo sve u kompletu. A ranije su se pojedinci izivljavali te hoce evre nece oni dinare pa hoce malo nafte uz cenu kombajniranja bas mi drago sto sam razbio to deranje .Sad svi pocinju da rade kao mi zaokruzeno jer se nakupovalo kombajna u zadnje vreme.Oranje ide od 4000-4500 do 5000 dinara po jutru zavisi od zemljista.Berac nemam jednoredni smo prodali jer krunimo ima ko radi za 4000 ima ko radi za 5000 dinara bez prevoza po jutru.Uglavnom svi se to kao ajde priblizno uklope
U lafe pa tisi jaci dobrotvor narodu od Dragina Jesili napravio kalkulacije za Stayer
Post je spojen: [time]1293886426[/time]_________________________________________________
Kod mene kad dogovorimo cenu nema vise cile mile , cim neko popusti dobije seksualno zlostavljanje ,
A odnosi kombajnera su kad me masina izda uvek nadjem ko ce zavrsiti posao da sacuvam musteriju , a kad treba ostavljam i svoje za prijatelje