Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Да ли је неко вро детелину за семе? Имам понуду да вршем, опрскана је десикантом, доћи ће са института да наштелују комбајн, а занима ме како се врше у односу на соју и пшеницу, на шта треба обраћати пажњу да знам коју цену да кажем.

Cena kao i za žito, ona se još lakše kosi.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ja juče zvao jednog poznanika i pitao za cene. Kaže mi da je tanjiranje strnjišta sa velikom teškom tanjiračom u jednom prohodu 100 eura, a oranje je 150 eura po hektaru. Ali kad bi mi taj uzorao morao bi posle i jednom da pređe sa istom tom tanjračom jer su brazde ogromne i ja sa mojim 539 i malom tanjiračom mogu samo da gledam. Inače žetva pšenice je 16000 po ha a toliko će biti i za kukuruz. A prevoz do najbližih silosa (Debrc ili Ub) mi je 10 000 dinara. Sejanje kukuruza je 7000 po ha. Ovo su cene koje ja znam. Za neke druge operacije nije mi poznato.

Ja juče zvao jednog poznanika i pitao za cene. Kaže mi da je tanjiranje strnjišta sa velikom teškom tanjiračom u jednom prohodu 100 eura, a oranje je 150 eura po hektaru. Ali kad bi mi taj uzorao morao bi posle i jednom da pređe sa istom tom tanjračom jer su brazde ogromne i ja sa mojim 539 i malom tanjiračom mogu samo da gledam. Inače žetva pšenice je 16000 po ha a toliko će biti i za kukuruz. A prevoz do najbližih silosa (Debrc ili Ub) mi je 10 000 dinara. Sejanje kukuruza je 7000 po ha. Ovo su cene koje ja znam. Za neke druge operacije nije mi poznato.
Al deru brale...

Потпуно се слажем да комбајн није за сваког.

Ak mislite da je usluga kombajniranja skupa sto onda ne kupite kombajn pa idite okolo i radite usluge zetve pa cete zaraditi milijune

Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha neverovatno kako odma pojedinci docekaju da napadaju ne mozes ovde napisati nista ili izneti misljenje, odma ide napadanje od pojedinaca, uvek standardni odg 'kupi sam pa radi' 🤣 strasno....elem, koliko je toliko je uvek ce biti skupo ko palaca a jeftino ko radi, ali dajte brate kao pusteni sa lanca neki sa upadima

Brate na pogresnog si zajasio, meni za sad nije skupo da placam kombajn nego sam komentarisao onih 160e sto je neko napisao i to je preterano, a tebi ako to nije skupo plati i toliko tvom kombajneru kad si toliki dzek

Nazad
Vrh