Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bojcetic je napisao(la):Ogromna konkurencija. Krediti dosli do guse, pa sad se spusta cena. Setva 1200 din/kj spremac 1000 din/kj prskanje 700-800 din/kj....
I kod nas je isto....nikola indjija je napisao(la):Branje kod nas 50€ po kj
Bez prevoza........mityoo je napisao(la):I kod nas je isto....nikola indjija je napisao(la):Branje kod nas 50€ po kj
Farmer Bob je napisao(la):Posto se ore ljudi,ove jeseni?U mom regionu,mislim.....
normalno... Prevoz se oduvek računao posebno....Kod nas ko nema čime da preveze, taj se više ni ne bavi poljoprivredom.... Eventualno može da uzfali koja prikolica ove godine jer će izgleda biti kukuruza ko blata...IMT-550 je napisao(la):Bez prevoza........mityoo je napisao(la):I kod nas je isto....nikola indjija je napisao(la):Branje kod nas 50€ po kj
Nikola jel to u Indjiji cena branja kod nas skoro svi beru po 6000 din a posla imam preko glave dobro mi dosla ova kisa da se malo odmorimnikola indjija je napisao(la):Branje kod nas 50€ po kj