Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Nisam uspeo naci temu za cenu usluga kombajniranja
Mogu reci da deru posto se samo tu mogu zaradit a psenice nema ni kod gazda
Kombajniranje sa prevozom sa seckom 11000din a bez secke 9000din
Kakva je ovo otimacina?
Ovaj kombajner sto radi 300-400 jutara zemlje je zavrsio kod mene pa nek dere
Gorivo nije toliko poskupelo a jos kupuje na poljoprivrednu karticu
Verjem da ima pametnih ljudi pa nek dignu i arendu
Jel znas koliko je potrebno kj da se uradi da kombaj sam sebe otplati? I kad uradi toliko kj koliko treba da se otplati onda sledi ozbiljan remont koji ko ima kombajn zna koliko kosta. Samo jednom da izduvas kombajn i da vidis da majica posle izduvavanja jecma ide u kontejner shvatio bi da su to nikakve pare za takvu muku.

Да само нагласи који комбајн и у ком комбајну се време проводи....
Tako je. Sedim u novom claas tucano 430 sve u fullu. Ali sam prvo 15 godina vozio malu daniu bez klime i tač skrinova... Tako da ne može odma u novog claasa...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Како не може колега јбг може и то из пелена одма, стекао деда тата ујна стрина јбг.....Не знају кретени у атару не да се јаве ко људи уста их **greška....

nije ni zanimljivo uleteti u nesto novo odmah,lepse je kad se mucis malo godinama pokvari se ono ovo ti se izinatis pa jos vise radis cak i naucis mehaniku ako nisi znao zaradis lepo cenis posao i onda na kraju kupis od znoja i rada...to ti je isto ko kad kupujes nekretninu uvek gledas da kupis od naslednika nisu se mucili dace to za manje pare,a onaj sto je sve to gradio bog me nece poklanjati nikada

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ja sam se deklarisao oko cene jos pred vrsidbu (8000 din),prevoz naplacujem 1000 dinara po turi (15000 kg) i to ko prodaje meni robu. Niko nije spomenuo da je skupo,shvataju ljudi da je to ,,svega " 200-tinak kilograma psenice. Samo mi je jedna musterija kukala kako mu je skupo,te je nasao nekog Crepajca koji mu je radio za 6000 din!?

Јел ти мислиш да само гориво врше? Као што Матић каже,ако си таквог схватања,седнеш на канистер од 20л и овршеш њиву,и накривиш капу. Јел ти комбајнер крив што ти није пшеница родила или мислиш да би требао јефтиније да ти ради јер ти није родила пшеница?

Jel znas koliko je potrebno kj da se uradi da kombaj sam sebe otplati? I kad uradi toliko kj koliko treba da se otplati onda sledi ozbiljan remont koji ko ima kombajn zna koliko kosta. Samo jednom da izduvas kombajn i da vidis da majica posle izduvavanja jecma ide u kontejner shvatio bi da su to nikakve pare za takvu muku.
Vazno da ste me svi napali kao da sam ubio nekog

Meni je rekao covek koji mi vrse da je ove god 7000 din kj, prosle je bilo 5000 a trebalo je 6000 ali kao nije podizao. Sve je to ok, dosta su skupi to novi klas almex kombajni, plus gorivo otislo gore i plus odrzavanje....

Meni je rekao covek koji mi vrse da je ove god 7000 din kj, prosle je bilo 5000 a trebalo je 6000 ali kao nije podizao. Sve je to ok, dosta su skupi to novi klas almex kombajni, plus gorivo otislo gore i plus odrzavanje....
Svi prodavci su podigli cene kombajna za 25-30%,takodje i originalni delovi,filteri i ulja su poskupeli...radnike koji rade prevoz i logistiku placam za 33 % vise nego lane...itd

Vazno da ste me svi napali kao da sam ubio nekog
Bez uvrede, nisam ni ja napao samo sam pitao jel znas koliko kostaju te masine i koliko kosta odrzavanje i servis i sve po redu, posto si ti rekao kako kombajneri deru, ako kombajneri deri vi sto vam mi kombajniramo obezbedite bar prikolice nego ni to niko nema nego hoce da se dzabe i vuce, pa i to kosta valjda nesto...

Bez uvrede, nisam ni ja napao samo sam pitao jel znas koliko kostaju te masine i koliko kosta odrzavanje i servis i sve po redu, posto si ti rekao kako kombajneri deru, ako kombajneri deri vi sto vam mi kombajniramo obezbedite bar prikolice nego ni to niko nema nego hoce da se dzabe i vuce, pa i to kosta valjda nesto...
A većina je džabe vuklo samo da pridobiju mušterije ili da se roba njima preda.

Bez obzira na sve takvi ne mogu sve uraditi!Treba kupiti traktor i dve dobre prikolice, sipati gorivo, menjati gume, raditi servise a povrh svega treba imati dobrog traktoristu, budala na sve strane a odgovornih i pouzdanih jako malo.

Da malo napisem koju iz mog ugla, imati kombajn nije samo voziti i uzimati lovu. Kod nas je Far 1300 m 160ks 1980 g svake godine rasklopljen znaci, napolje slamotrese, sabirna, ladja, skida se korpa, da ne nabrajam dalje sve se pregleda i popravlja, posao da se useres, i onda mi dodje lik kada sam ga prodavao zimus ja trazio 10000 e on hoce za 8000 i to mu puno, ma nedam ga nek stoji, moju muku nece niko platiti al da me neko zajebava nece da moze. Uradio je ove godine jecma 25 kj po 6000 i zaradio sa sebe opet nesto. Prevoz skup 2000 din, evo u sredu mi zveknula guma, tj pukla felna danas treba da idem do coveka nabavio mi 2 felne i 2 gume 300 e, pa kupi prikolicu i vuci sam, tehnicki 5000 din plus osiguranje prikolice. I o cemu pricamo

oni sto sede ispred prodavnice smeskaju se pozdravljaju kad vide da prolaze pune prikolice a u sebi kazu sve mu j....

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh