grunt
Član
Да само нагласи који комбајн и у ком комбајну се време проводи....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel znas koliko je potrebno kj da se uradi da kombaj sam sebe otplati? I kad uradi toliko kj koliko treba da se otplati onda sledi ozbiljan remont koji ko ima kombajn zna koliko kosta. Samo jednom da izduvas kombajn i da vidis da majica posle izduvavanja jecma ide u kontejner shvatio bi da su to nikakve pare za takvu muku.Nisam uspeo naci temu za cenu usluga kombajniranja
Mogu reci da deru posto se samo tu mogu zaradit a psenice nema ni kod gazda
Kombajniranje sa prevozom sa seckom 11000din a bez secke 9000din
Kakva je ovo otimacina?
Ovaj kombajner sto radi 300-400 jutara zemlje je zavrsio kod mene pa nek dere
Gorivo nije toliko poskupelo a jos kupuje na poljoprivrednu karticu
Verjem da ima pametnih ljudi pa nek dignu i arendu
Tako je. Sedim u novom claas tucano 430 sve u fullu. Ali sam prvo 15 godina vozio malu daniu bez klime i tač skrinova... Tako da ne može odma u novog claasa...Да само нагласи који комбајн и у ком комбајну се време проводи....
Јел ти мислиш да само гориво врше? Као што Матић каже,ако си таквог схватања,седнеш на канистер од 20л и овршеш њиву,и накривиш капу. Јел ти комбајнер крив што ти није пшеница родила или мислиш да би требао јефтиније да ти ради јер ти није родила пшеница?
Vazno da ste me svi napali kao da sam ubio nekogJel znas koliko je potrebno kj da se uradi da kombaj sam sebe otplati? I kad uradi toliko kj koliko treba da se otplati onda sledi ozbiljan remont koji ko ima kombajn zna koliko kosta. Samo jednom da izduvas kombajn i da vidis da majica posle izduvavanja jecma ide u kontejner shvatio bi da su to nikakve pare za takvu muku.
Нисам ја тебе напао,него поставио пар питања?Увек сам за здраву дискусију,па бих радо да ми одговориш на њих?Vazno da ste me svi napali kao da sam ubio nekog
Svi prodavci su podigli cene kombajna za 25-30%,takodje i originalni delovi,filteri i ulja su poskupeli...radnike koji rade prevoz i logistiku placam za 33 % vise nego lane...itdMeni je rekao covek koji mi vrse da je ove god 7000 din kj, prosle je bilo 5000 a trebalo je 6000 ali kao nije podizao. Sve je to ok, dosta su skupi to novi klas almex kombajni, plus gorivo otislo gore i plus odrzavanje....
Bez uvrede, nisam ni ja napao samo sam pitao jel znas koliko kostaju te masine i koliko kosta odrzavanje i servis i sve po redu, posto si ti rekao kako kombajneri deru, ako kombajneri deri vi sto vam mi kombajniramo obezbedite bar prikolice nego ni to niko nema nego hoce da se dzabe i vuce, pa i to kosta valjda nesto...Vazno da ste me svi napali kao da sam ubio nekog
A većina je džabe vuklo samo da pridobiju mušterije ili da se roba njima preda.Bez uvrede, nisam ni ja napao samo sam pitao jel znas koliko kostaju te masine i koliko kosta odrzavanje i servis i sve po redu, posto si ti rekao kako kombajneri deru, ako kombajneri deri vi sto vam mi kombajniramo obezbedite bar prikolice nego ni to niko nema nego hoce da se dzabe i vuce, pa i to kosta valjda nesto...