Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Ако су у ПДВ-у јбг има ту лепе рачунице са добром машином још ако је нова. То ми са нашим змајчецима, фаровима и класићима из 90год неби могли добити да радимо и да се уклопимо.

Nisam uspeo naci temu za cenu usluga kombajniranja
Mogu reci da deru posto se samo tu mogu zaradit a psenice nema ni kod gazda
Kombajniranje sa prevozom sa seckom 11000din a bez secke 9000din
Kakva je ovo otimacina?
Ovaj kombajner sto radi 300-400 jutara zemlje je zavrsio kod mene pa nek dere
Gorivo nije toliko poskupelo a jos kupuje na poljoprivrednu karticu
Verjem da ima pametnih ljudi pa nek dignu i arendu

Kod nas kupuje svako ko radi više od 20 k.j, postali su dostupni jer za cenu dobrog prosečnog automobila kupiš kombajn.

Ако буде лоша јесен, а свашта је могуће, нико за цену услуга неће питати, већ ће се људи отимати за комбајне да поскидају кукуруз пре киша и влаге, јербо влажан кукуруз обожавају скалдиштари и да ти на истом узму скалп..а знам много људи који су се опекли, јер су чекали ан ред и обећања појединаца како ће им одрадити за нижу цену...ено им га сад нижа цена рада за 1000 динара по кј када ти на вагону ребну 800-900 па имного више кила и онда када то прерачунаш исплати ти се да платиш неком јелте мало скупље и да ти на време уради...

Ако су у ПДВ-у јбг има ту лепе рачунице са добром машином још ако је нова. То ми са нашим змајчецима, фаровима и класићима из 90год неби могли добити да радимо и да се уклопимо.
Ni ta nova nece biti dugo nova...treba i na to misliti...
Novac je obezvredjen totalno, za sitne pare skupu masinu eksploatisati je po meni apsurdno

Ако буде лоша јесен, а свашта је могуће, нико за цену услуга неће питати, већ ће се људи отимати за комбајне да поскидају кукуруз пре киша и влаге, јербо влажан кукуруз обожавају скалдиштари и да ти на истом узму скалп..а знам много људи који су се опекли, јер су чекали ан ред и обећања појединаца како ће им одрадити за нижу цену...ено им га сад нижа цена рада за 1000 динара по кј када ти на вагону ребну 800-900 па имного више кила и онда када то прерачунаш исплати ти се да платиш неком јелте мало скупље и да ти на време уради...
Pa da, vidis da kukuruz cepa ima da rodi ko nikad pa ce da se otimaju za kombajne

Nisam uspeo naci temu za cenu usluga kombajniranja
Mogu reci da deru posto se samo tu mogu zaradit a psenice nema ni kod gazda
Kombajniranje sa prevozom sa seckom 11000din a bez secke 9000din
Kakva je ovo otimacina?
Ovaj kombajner sto radi 300-400 jutara zemlje je zavrsio kod mene pa nek dere
Gorivo nije toliko poskupelo a jos kupuje na poljoprivrednu karticu
Verjem da ima pametnih ljudi pa nek dignu i arendu
Јел ти мислиш да само гориво врше? Као што Матић каже,ако си таквог схватања,седнеш на канистер од 20л и овршеш њиву,и накривиш капу. Јел ти комбајнер крив што ти није пшеница родила или мислиш да би требао јефтиније да ти ради јер ти није родила пшеница?

Ko god misli da je skupa vršidba neka kupi kombajn da sipa i održava i servisira i vozi i izduvava filtere svaki dan i podmazuje i još sto qraca pa mu neće biti skupo... Mi smo se razbili od vršidbe i prevoza za 9000 po jutru...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh