grunt
Član
Ти људи не купују гориво на пумпама сигурно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
opet je to jos ok i 10000din po jutri jer nisi video ni 3.5 tone po k.j pa moze stat 2-3k.j u prikolicu od 8t a da presovanje 43din po baliMeni kombajner reko 8000/kj i prevoz 4000 po prikolici (8t) ali kombajn poslednja rec tehnike.
kupi ti za 18k.j ako ti se isplati a ja usluge ne radim da znas@Traktorist Krajnje je vreme da kupiš kombajn i mlatneš lovu na brzinu.
Ni ta nova nece biti dugo nova...treba i na to misliti...Ако су у ПДВ-у јбг има ту лепе рачунице са добром машином још ако је нова. То ми са нашим змајчецима, фаровима и класићима из 90год неби могли добити да радимо и да се уклопимо.
Pa da, vidis da kukuruz cepa ima da rodi ko nikad pa ce da se otimaju za kombajneАко буде лоша јесен, а свашта је могуће, нико за цену услуга неће питати, већ ће се људи отимати за комбајне да поскидају кукуруз пре киша и влаге, јербо влажан кукуруз обожавају скалдиштари и да ти на истом узму скалп..а знам много људи који су се опекли, јер су чекали ан ред и обећања појединаца како ће им одрадити за нижу цену...ено им га сад нижа цена рада за 1000 динара по кј када ти на вагону ребну 800-900 па имного више кила и онда када то прерачунаш исплати ти се да платиш неком јелте мало скупље и да ти на време уради...
Јел ти мислиш да само гориво врше? Као што Матић каже,ако си таквог схватања,седнеш на канистер од 20л и овршеш њиву,и накривиш капу. Јел ти комбајнер крив што ти није пшеница родила или мислиш да би требао јефтиније да ти ради јер ти није родила пшеница?Nisam uspeo naci temu za cenu usluga kombajniranja
Mogu reci da deru posto se samo tu mogu zaradit a psenice nema ni kod gazda
Kombajniranje sa prevozom sa seckom 11000din a bez secke 9000din
Kakva je ovo otimacina?
Ovaj kombajner sto radi 300-400 jutara zemlje je zavrsio kod mene pa nek dere
Gorivo nije toliko poskupelo a jos kupuje na poljoprivrednu karticu
Verjem da ima pametnih ljudi pa nek dignu i arendu