Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

O cenama delova da ne pričamo... Jedan nožić kose u kvalitetu skoro 300dinara.

[mention]putin [/mention] Ja sam cenu povecavao srazmerno amortizaciji, da ne bi dosao u situaciju kao vecina ove godine da povecam cenu usluge za 50%. Sto se tice goriva ne znam sta te tu toliko boli, povecaj cenu u odnosu na proslu godinu, a to nije vise od 500din/kj, jedino ako vrses tenkom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta da ti kazem, samo ti teraj kako si zamislio. Ocigledno ne razumes neke stvari i jbg. Montoya je fino napisao. Nije cilj pokriti trosak nego ziveti, al mislim da ti imas nesto sa strane mimo poljoprivrede pa zato i ne razumes.

Čujem jutros kod nas u opštini pao dogovor na 150e/ha kombajniranje

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

10.000 po jutru bez prevoza.... Lepa cena...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Neće se sigurno vozati zbog par kj za manje pare, za veće površine će ići korekcija cene pretpostavljam.
Videćemo do zetve šta će biti

Poslednja izmena:
To je sad do ljudi da li će ispoštovati. 10000 po kj bez prevoza, je baš puno za mene koji plaćam uslugu.

Ја у те сеоске договоре одавно не верујем. Колико смо пута седали и договарали и онда на крају сви радили испод договорене цене.
Pre 10-15 godina smo uvek pre žetve dogovarali cenu sa ostalima i radili po toj ceni. I svake godine posle žetve je važila priča kako smo mi bili najskuplji a radili po dogovorenoj ceni. E sad lepo zadnjih godina ne pitam nikoga. Napravim minimalnu cenu da je zadovoljna mušterija a i da meni ne bude loše. I tako za sve operacije koje radim.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh