Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta da ti kazem, samo ti teraj kako si zamislio. Ocigledno ne razumes neke stvari i jbg. Montoya je fino napisao. Nije cilj pokriti trosak nego ziveti, al mislim da ti imas nesto sa strane mimo poljoprivrede pa zato i ne razumes.[mention]putin [/mention] Ja sam cenu povecavao srazmerno amortizaciji, da ne bi dosao u situaciju kao vecina ove godine da povecam cenu usluge za 50%. Sto se tice goriva ne znam sta te tu toliko boli, povecaj cenu u odnosu na proslu godinu, a to nije vise od 500din/kj, jedino ako vrses tenkom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre 10-15 godina smo uvek pre žetve dogovarali cenu sa ostalima i radili po toj ceni. I svake godine posle žetve je važila priča kako smo mi bili najskuplji a radili po dogovorenoj ceni. E sad lepo zadnjih godina ne pitam nikoga. Napravim minimalnu cenu da je zadovoljna mušterija a i da meni ne bude loše. I tako za sve operacije koje radim.Ја у те сеоске договоре одавно не верујем. Колико смо пута седали и договарали и онда на крају сви радили испод договорене цене.
Opet se nismo razumeli, na 110e nema racunice. 150e je da se pokriju troskovi i dnevnica vozacu, dal to bio radnik ili vlasnik, nebitno.[mention]putin [/mention] U pravu si, ne razumem da te nema na 150e/ha, nesto ne stima.
Sent from my iPhone using Tapatalk